Aamulla kun heräsin ja avasin sälärit, niin piti kahdesti hieraista silmiä: maa oli lumesta valkoinen! Lumi oli siis peittänyt kukat laaksosessa, järven aalto jäätynyt talvipaaaakkasessa. Eikun kesäiset vaatteet kaappiin ja lämmintä ylle.

Tänään oli työpaikalla todellista silmäniloa. Meillä oli henkilökunnalle järkätty sammutusharjoitukset Pelastuslaitoksen taholta. Ja miten sattuikin, että ne harjoitukset oli just mun työhuoneen ikkunan alla. Sinänsä niissä harjoituksissa ei ollut mitään mielenkiintoista: akkalauma toisensa perään kävi siellä sipistelemässä sammutuspeittojen ja vaahtosammuttimien kanssa, mutta se toinen palomies!! Uuu beibe, meitsi on tulessa! Tule ja sammuta mut!! Kyllä oli ilo tehdä töitä (just juu..), kun namupala parhain pyöri siinä ikkunan alla ja sammutti näytiks niitä palopesäkkeitä. Mie oisin voinut kans yhden palopesäkkeen sille antaa sammutettavaksi...

Talven kunniaksi lakkasin tänään varpaankynnet uudella kesälakalla. Kesäkausi on siis virallisesti avattu. Jalkahoito ei kyllä yhtään tuhmentaisi. Sitten lakkasin sormienkin kynnet pinkiksi ja onnistuin jopa saamaan lakan kuivatettua ilman ruttuja ja uria. Kyllä kelpaa naputella koneella töitä huomenna. :) Harmi ettei se fire fighter oo enää pitämässä harjoituksia.

Päivän huipennukseksi ilmoittauduin yleisöksi yhteen leffaan. Varmaan jännä kokemus! Toivottavasti en mokaile ja tuijottele kameraan tai tee muuta typerää.

Ja nyt takas Grayn anatomialle.