Aurinko paistaa edelleen ja eilinen vitutus on taakse jäänyttä. Tänään on hubaa tiedossa, mennään työporukan kans duunipaikan huvilalle ja vietetään kesäistä iltaa grillaten, saunoen ja tanssien. Huomenna voipi olla hiljainen tyttö opettelemassa kiinteistönpidon ohjelmaa ja vuokranlaskua... Ei muutenkaan noi hommat iske, saati jos on huonossa hapessa niin vielä vähemmän.

Eilen shoppasin mustat caprit ja edellisnä päivänä valkoiset. Nyt ei oo niistä enää pula. Onko kokotaulukot muuttuneet vai mistä johtuu, että vielä pari vuotta sitten mahduin heittäen kokoon 38, mutta kun nyt sen kokoisia vaatteita kattoo, niin vaikka laihduttaisin 15 kiloa eli olisin jotakuinkin jo raato, niin ehkä yksi jalka hameeseen siltikin vain mahtuisi? Etenkin H&M, Lindex ja Seppälä myyvät tuollaisia vaatteita. Vai onko se siksi, että ne valmistetaan maissa, jossa naiset on meidän mittapuussa kokoa 32 - 36, jotka heillä ois sitten muka koot 36 - 40? Mun kaveri tuumaili ihan samaa. Ei oo lihonut eikä laihtunut, mutta koko 38 on muuttunut kokoon 40. Tosin sitten kun sovittaa kotimaisia vaatteita, niin jo alkaa löytyä tilaa tuossa neljässäkympissäkin enemmän kuin tarpeeksi. Kiva vastata kun myyjä kysyy kokoa, että valmistajasta riippuen olen kokoa 38 - 44. Naiiiis!

Sanokaapa mikä vitsi siinä on, kun mies pukee päälleen suorat housut, paidan ja kravatin ja sitten vetää kaiken tämän päälle jonkun helvetin puulaakiseuran mainoksilla kyllästetyn verkkatakin!!! Tämmöseen törmäsin tätä aamuna enkä voinut olla tuijottamatta. Hyvä kun en mennyt kysymään, että miks ihmeessä????? Why, oh why??!

Eilinen kampaamokäynti oli menestys. Tukasta tuli oikein hyvä. Heli laittoi vaaleita kesäraitoja, toffeeta tyveen ja raitojen väliin. Tukka lyheni reilusti, mutta olihan se kerennyt jo kuukaudessa kasvaakin melkein 2 cm!! Nyt pätii lähteä risteilemään ens viikolla. Tukka on hyvin ja kellokin näkyy. Juhuu! :D

Ja lopuksi voisin suositella Fazerin Thin Dark suklaata joka on maustettu chilillä. On niin hyvää ettei sanotuksi saa ja siinä on vähemmän kaloreitakin kuin normi Thin Darkissa. Sopii myös meille intolerantikoille.