Nyt on käyty pistämässä kuontalo taas kuriin ja nuhteeseen. Kun en itte siihen enää pysty, otetaan kampaaja avuksi. Johan talttuu letin omapäisyys.

Kampaajan jälkeen menin torikahvioon ja veljeni leijonamielihän se siellä istuskeli bissepuolella. Lyöttäydyin seuraan ja suostuteltuaan aikansa se sai mut taipumaan yhdelle oluelle (loppujen lopuksi kolmelle...). Kerrankos sitä lomalla keskellä aurinkoista päivää ei vois olutta ottaa. Ja juuri kun sain oluen nenän eteen, niin kukas se sieltä raahautuukaan parin pöydän päähän kahville leveästi haukoitellen: Sinisilmä!! Voi sun helvetti sentään ja mulla olutlasi nenän alla! NIIN hyvän vaikutelman antoi se. No, tokko tuosta mitään haittaakaan oli, koska Sinisimmu ei luonut meikäläiseen kuin yhden sekunnin sadasosan kestävän vilkaisun. Sillä oli pieni oranssikeltaraidallinen Lindexin paperikassi mukanaan. Mitähän ja ennen kaikkea kenellehän se oli sieltä hankkinut tuliaisia?? Ei siellä mun tietääkseni mitään miesten asusteita myydä. Se haukotteli koko ajan, imi haukotusten välissä kahvinsa ja lähti litomaan. Pah.

Näin myös Miehen hyvän ystävän samaisessa torikahviossa kahvilan puolella tyttiksensä kanssa. Kovasti yritti kuikuilla pöydästään, että huomaisin hänet ja että vois moikata. No enpä "huomannut". Katsoin vain läpi niinkuin tuntemattomia ei-kiinnostavia katsotaan (=Sinisilmä?!). Lopulta se luovutti ja sitten häipyivät tyttiksen kans muualle. Hyvä. Näitä kahta pettymyksen hetkeä lukuun ottamatta iltapäivä veljeni seurassa oli poikkeuksellisesti oikein rattoisa. Illalla mentiin sitten mutsin ja Taffen kans katsomaan Sinkkuelämää. Joo joo, oon jo kertaalleen nähnyt, mutta nyt pystyin keskittymään vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin, kun juoni oli jo selvillä. Voi vide niitä kenkiä tosiaan! Ei Manoloa turhaan ylistetä. Kelpais kyllä mullekin ne popot.

Tänään menin taas jälleennäkemisen toivoa täynnä torikahvioon ja tällä kertaan viksusti ja vilmaattisesti kahvion puolelle, niin arvatkaas tuliko se kundi paikalle? No ei nii!!! Vaimentaakseni pettymyksen karvaan kalkin ajauduin shoppailemaan Prismaan (Jep, olen vajonnut näin alas). Ostin ylihintaisen mutta nätin (jonkun toisen kropassa siis..) uimapuvun, 10 kappaleen paketin tyhjiä cd-romppuja ja alehinnoitellun käsilaukun häihin. Sitten vaihdoin kauppaa ja suuntasin tämän kaupungin suurempaan CM:ään ja siellä hiplasin todella mielenkiintoisen näköistä isokokoista veskaa, jolla oli alen jälkeen hintaa vaivaiset 25 euroa, mutta se jäi sinne vielä odottelemaan yön yli nukkumista. Oishan se kyllä aika veikeen näköinen, vaikken uutta laukkua tarviikkaan. Vaan tarviiko sitä tarvitakaan. Ois hieno rokkiväsky se. Täs on pari päivää aikaa vielä miettiä.

Kuopion heilan kanssa viestailtiin tänään aikatauluista. Hän saapuu tiistaina. Illalla. Mennään eka syömään ja katsotaan tilannetta sitten sen jälkeen. Kysyi se josko mun luona voisi yöpyä. Sanoin, että toki voi, ellei nyt illallisen aikana saada kunnon käsirysyä aikaiseksi. Katsoi parhaimmaksi varata sitten varuilta hotellihuoneen. Heh heh... Minä se osaan hoitaa nää hommat hienosti kotiin... fak. No, me ei oo nähty vuoteen, joten ei voi tietää tekeekö mieli kutsua häntä mun luo tai haluaako hän edes tullakaan. En vielä ole päässyt nääs niihin hoikkuuslukemiin kuin mitä viimeksi olin hänen visiitillään. Puuttuu vaivaiset kuusi kiloa. Ja sehän voi olla todella ratkaisevaa.

Huomenna Juuhanna tulee katsomaan mun kotia. Jo on aikakin. Perkkuna sitten mennään yhdessä rokkailemaan. Voi kun ei sataisi!!! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!