Kesä on siis ohi ja sehän tarkoittaa, että kohta alkaa pikkujouluaika! Wohoo! Niinpä minäkin otin pohdintaan omien perinteisten pikkujoulujen suunnittelun. Nyt kun tilanteet ovat sen verran muuttuneet, että entinen tila ei ole enää käytössä, pitää keksiä vaihtoehtoisia juhlintatapoja. Systeri muisteli lämmöllä erästä muinoin järjestämääni pikkujoulua, jossa olin varannut liput teatteriin ja sen jälkeen mentiin koko konkkaronkka ravinteliin syömään oikein fiinisti. Ja hauskaa oli. Nyt ajattelin ottaa käyttöön saman kaavan, tosin toteutus tapahtunee Huithapeli kotikentällä Kuopiossa. Mennään oikein naislauman kanssa sinne katsastamaan mitä Kuopiolla on tarjota Karjalan tyttölöille. Nyt vaan odottelen ilmoittautumisia kuinka moni lähtee reissuun, niin saan varattua liput ja huoneet hyvissä ajoin.

Eilen käytiin Systerin kanssa kävelemässä tosi pitkä lenkki. Aamulla oli persjuurukset kipeet. Tänään on ollut koko päivän aurinkoinen ilma, toivottavasti vielä tunnin päästä tilanne on sama, niin pääsisi lenkille hyvän sään aikaan. Eilen ja toissa päivänä tuuli niin, että tukka meinasi päästä lähteä. Uusi ulkoilupuku on kyllä antanut uutta lenkkeilyintoa ja sehän ei ole ollenkaan huono asia.

Tällä kertaa ei tämän ihmeempiä kuulumisia. Luulen, että mielikuvitukseni on tehnyt mulle tepposet (mistä toi sanonta oikein tulee?), tarkoitan työpaikkahemmoa. Miksi mikään olisi yhtäkkiä muuttunut, kun kuitenkin vuosia on oltu tekemisissä tavalla tai toisella.