Hyvänen aika miten huonosti nukuin viime yön! Vielä puoli kahden aikaan kattelin kelloa ja sitten kun viimein nukahdin, niin hirmu levottomasti nukuin, heräilin vähän väliä. Tää päivä onkin sitten mennyt aikalailla nuokkuessa. Onneksi päästiin iltapäivällä Taffen kans tutustumaan uusimpaan rakennuskohteeseemme poikien mukana. Siellä sitten viisaan näköisinä kuljeskeltiin rakennuskypärät päässä (tukka lätsähti!) ja nyökyteltiin tietävästi ja koputeltiin seiniä. Sitten mentiin sieltä kaffelle poikain kanssa ja kantsussa olikin ihan komeen näköinen rakennusmies. Pitää mennä takas rakennukselle bongailemaan sitä. Tais se rakennusmiesten porukka jo siellä kohteessa meille naureskella. Minkäköhän takia...?

Eilen sain verottajalta postia ja ihmettelin että millähän se minua nyt muistuttaa, niin kylläpä olikin melekoinen yllätys heillä mulle varattuna. Ruhtinaallinen veronpalautus!! Systeri ihmetteli, kun meikä alkoi huohottamaan ja vinkumaan. Juhuu!! Nyt sitten on kaksi vaihtoehtoa miten käyttää rahat. Viisaasti ja vähemmän viisaasti. Jos olisin viisas, laittaisin ne säästöön. Mutta jos olen tyhmempi, otan ja varaan matkan jonnekin lämpimään. Kyl siitä silti jäisi säästöön. Ehkä. Vielä pitää harkita miten suoriudun tästä vaikeasta päätöksestä.

Eilisen ja toissapäiväsen lenkkeilyn tulos tuntuu tänään persauksessa. Helevetin kipeet kankkulihakset! Hyvä kun liikkumaan pääsee!