Saikkuloma jatkuu eli näillä näppäimin näytän naamaani työpaikalla seuraavan kerran vasta perkkuna. Ellei käännettä pahempaan tapahdu. Poskiontelotulehdus kuulema uhkaa eikä keuhkokuumekaan ole kaukana. Våi jee, miten upeeta.

Työhaastattelu meni ihan persiiks. Eipä muuta voi olettakaan, kun moiseen koettelemukseen menee kuumeisena ja pää täynnä räkää. Ajatus katkeili, enkä muistanut enää mitä olin sanomassa ja mihin kysymykseen vastaamassa. Välillä tuntui, että osa kysymyksistä oli ihan hölmöjäkin. Niiden kysymysten kohdalla piru itte istahti olkapäälle ja vastaukset oli sitten sen mukaiset. Ei tainnut sekään antaa kovin hyvää taiteellista vaikutelmaa, että haastateltava kettuilee haastattelijoille. Tänään kerroin myös tästä työnhausta esimiehelleni, joka ei tykännyt asiasta ollenkaan. Siis lähinnä sen takia jos Taffe pääsee opiskelemaan ja minäkin vaihdan työpaikkaa, niin ei jää ketään joka osaisi meidän hommia tehdä. Sanoi, että siinä tapauksessa hän jää kyllä sitten eläkkeelle. No parin viikon päästä asia ratkeaa ainakin minun kannaltani. Taffen pääsykokeet ovat huomenna. Eiköhän niidenkin tulokset ole marraskuun puolella selvät. Itse asiassa en oikeastaan enää halua siihen esimieshommaan. Tämän palkan saa kyllä helpommallakin. Nimittäin nykyiseen verrattuna tilipussi ei juurikaan tule suurenemaan, vaikka vastuu kasvaa monin kertaiseksi. Kuka nyt haluaa paskaa ottaa kasapäin niskaansa ilmaiseksi? En mie ainenkaan.

Meidän suku kasvoi 24.10. yhdellä pienellä tyttövauvalla. Mun Serkkuni pyöräytti pienen tytön. Tänään sain todistusaineistoa tästä työnimellä Hyacinth eli Hiace kulkevasta pienokaisesta valokuvien muodossa. Somahan hän on kuin mikä. Olisi ihana päästä vauvaa katsomaan ja sylittelemään, mutta välimatkaa on useampi sata kilsaa, joten vierailu saa = joutuu odottamaan kotvasen. Enkähän viitsisi sinne muutenkaan nyt heti tunkea, kun kaikki muut siellä laukkaa varmasti väsymykseen saakka.

Nojautuen tämän päiväiseen tutkimustulokseen tilasin Ellokselta punaisen satiinipaitiksen.

2018309.jpg

Jo on kumma jos ei rupee löytymään jotain sutinaa....