"Pikkusisko" tuli lauantaina kylään ja viritettiin Singstar käyntiin ja laulaa hoilattiin sydämmen kyllyydestä ja naapureiden suureksi iloksi ilta yhteentoista. No, siinähän kuuntelivat. Maksoin pikkusen kalavelkoja siitä helvetin piskin haukkumisesta. Vielä ei olla kyllä tasoissa. Vaatii muutaman lisäillan ja ehkä vedetään vähän myöhempään. Nythän lopetettiin sentään ihmisten ajoissa. yhdentoista aikaan hurautettiin kumijalalla baariin kuuntelemaan Ville Pusaa ja sehän oli yllättävän hyvä! Aika rankkaa musaa veti heti kärkeen, ei ollut mitään hissuttelua.

Suuri ihme koitti seuraavana aamuna, kun ei ollut minkäänlaista kankkusta, pientä huippausta lukuunottamatta. Tytöt kuitenkin veti ihan tuelta kaikkee ja sekasin: punkkua, siideriä, vermuttia, tequilamansikkakermalikööriä (nam), fisuja (ja suu on laakista raikas), mummontossuja, salmareita ja caipiroscaa. Liekö hyvään olotilaan vaikuttanut se, että käytiin vielä yöllä vetämässä Hesessä hamppariateriat ja jo baarissa join 2 isoo mukia vettä, samaten kotona join pari isoa lasia vettä ja huitasin buranan alle. Mitä tästä opimme: kandee juoda sekaisin :)

En kuitenkaan suoriutunut sunnuntaina lenkille, sohva kutsui päikkäreille niin kovalla äänellä, etten tohtinut sitä vastustaa. Lauantaina siivosin koko huushollin ja onpa taas mukava elellä kun kaikki on järkässä. Tänään pitää kyllä lähtee ulkoiluttamaan persaustaan. Toivottavasti ilma pysyy hyvänä koko päivän.