Nonniin. Sain nukuttua hieman enemmän kuin männä öinä, mutten vieläkään tarpeeksi. Vehviläisen alkaessa höpisemään kelloraatiossa, halusin vain kääntää kylkeä ja vetää mun iki-ihanan untuvatäkin korville ja vaipua takas uneen.

Eilen kävin siis kaverin kanssa yhdellä ja sitten lähdettiin haahuilemaan kauppakeskukseen. Kävin sovittelemassa Your Facessa farkkuja ja ylläripylläri - löysin yhdet kivat! Siis että ne mahtu jalkaan ilman eri venyttelyä ja istuivat niin hyvin kuin ne nyt vaan voi tässä kropassa istua. Vaikka hinta huimasi päätä kanta-asiakasalennuksenkin jälkeen, farkut lähtivät mukaan. Sillon ne on otettava, kun löytyy hyvät. Makso mitä makso. Se on kerran vuodessa tai kahdessa, kun moinen ihme tapahtuu.

Huomenna lähdetään Siskon kans katsastamaan paikallinen ilta- ja yöelämä. Eka istutaan hänen luonaan iltaa ja naatiskellaan skumppaa sekä kevyttä salaattipainotteista iltapalaa ja sitten vaan radalle. Voi olla että laitan mun uuden varmarit jalkaan. :) Yläosa on vielä kysymysmerkki. Pitää tänään vielä kurvailla kaupoilla ja kattoo jos sattuu jotain kohdalle. Pitääkin käydä tänään tuolla kosmeettisten aineiden liikkeessä hakemassa pullo kuohuvaa.

Tänään olisi myös tarkoitus lähtee lenkuralle. Ulkoilunhan pitäisi parantaa unenlahjoja, joten sohva saa jäädä huutelemaan kaikessa rauhassa päikkäreille, minen anna periks, vaan hilppasen pitkälle teputtelulenkille. Ainakin nyt täällä on ihan mahtava ilma. Pikkasen kirpakka, mutta niin aurinkoinen päivä ja ihan sininen taivas.

Tänään käyn myös pikaseen kampaajalla. Sain nimittäin just ajan Helille. Saapi nipsata veke nuo ärsyttävät ylikasvaneet tellukiehkurat niskasta jäpöttämästä. Menee hermo niiden kanssa. Ja mua edelleen kiehtoo se värin totaalinen vaihtaminen blondista tummaan ruskeaan. Vähän mua vaan mietityttää, vanhentaako se mut näyttämään ikäiseltäni. Sehän olis ihan kauheeta.

Siis mullahan on tänään ihan hirveesti duunia töiden jälkeen. Ressihän tässä pian pukkaa. Onneks sentään sain eilen lämmitettyä uunia. Jos ei kovin myöhään mene, niin lämmitän tänään lisää, niin ei sitten tarvii pariin päivään sitä miettiä. Seuraavan kerran ehdinkin vasta lauantaina sinne halkoa mättämään. Vai pilkkeitäkö ne on. Mulle tuo metsurislangi on vähän hämärän peitossa.

Nyt sit vaan lounastaukoa odottelemaan.