Kun otetaan Ikean 0,10 € juomalasi ja Arabian 14,90 € lautanen jo lopetetusta sarjasta, niin kumpi niistä särkyy pudotessaan lattialle? Aivan!! Mua niin suoraan sanottuna kyrpi eilen ettei määrää! Nyt lautasia on vaan viisi enkä mistään saa uutta tilalle. Pakko lähtee kai kiertelemään oisko mihinkään kauppaan jäänyt jäännöseriä.

Basisti otti taas olutpäissään yhteyttä tekstarin muodossa. Muuten ei miehestä kuulu mitään, mutta kaljapäissään meikä muistuu sitten mieleen. Huomautín hänelle asiasta ja ihmettelin syytä. Basisti sanoi pitävänsä minusta kovasti edelleen ja jos nähtäisiin joka päivä, niin yrittäisi tehdä minuun vaikutuksen ja valloittaa mut uudestaan. Vastasin hälle, että mennyttä ei takaisin saa. Oli hänen valintansa aikoinaan valita toisin ja jättää mut kakkoseksi. Hän missasi mahdollisuutensa ja se on sitten siinä. Ystävänä sanoin voivani olla, mutta suhdehalukkuus on viilentynyt pakkasen puolelle. Basisti katuu kuulema päätöstään, ja jos voisi, tekisi toisin. En voinut kuin valitella. Ei mua enää kiinnosta. Mistä minä tiedän, ettei taas joku aja edelle tai tyyppi tule katumapäälle? En halua ottaa sitä riskiä enää. Etenkin kun olen päässyt herrasta yli ja ajat sitten.

Illalla lämmitin myös uunia ja ihmettelin, miksi takka savuttaa koko ajan ihan hirveästi ja sisällä oli kaamea savun haju. Vasta loppupuolella tajusin (onnenks ennen kuin äly lähti) että mulla oli unohtunut talotuuletin päälle ja se työnsi kaiken savun sisään! Hyvä kun en töllännyt. Eipä ihme että vähän uuni savutti. Yöllä oli sitten liian kuuma nukkua, ulkona olikin lämpimämpi sää kuin oletin ja sisälämpötila nousi liian suureksi.

Muutapa mainitsemisen arvoista ei sitten tapahtunutkaan. Räkätauti jyllää edelleen.