Niinpä sitä pääs taas käymään, että koko joulun oon vaan syöny ja lihonut. Suklaan määrä: lukemattomia konvehteja. Marmelaadinamujen menekki: uskomaton. Jouluruokaa: vähän väliä ja koko ajan. Punaviiniä: muutama pullo. Maapallon lämpenemisen edesauttaminen: Kuutiolitroittain (?) kaasua. Röyh sanon minä.

Vaan tänäänpä sain kuin sainkin houkuteltua persaukseni ylös, ulos ja lenkille. Systerin kanssa lekkastiin vajaat pari tuntia. Oli ihan mahti keli, kun yllä säteili tähtikirkas taivas ja lumi narskui kenkuleitten alla. Päivällä ois toki paistanut vielä aurinkokin, mutta silloin oli parempaa tekemistä, kuten katsastaa Teemalta yhden kokkiäijän makumatkailua Italian Sisiliassa ja Apuliassa ja Korfulla. Voi synti, mitä ruokia siellä tehtiinkään!!

Huomisen saapi vielä lötkyillä, sitten alkaa taas arki. Kyllä oisin nää välipäivät mieluusti ollut lomilla, vaan kun ei nuita lomapäiviä mulle ole vielä niin paljoa suotu, että pääsisi niillä herroiksi elelemään. Van ens vuonnapa on! Häh hää!! Sitten pien pitkät kesälomat (ainaki 5 viikkoo) ja joulun välipäivät ennen joulua ja uuden vuoden jälkeiset päivät ja pääsiäisen ja vaput ja vaikka mitä!

Vaan nyt lähen silimiä leppuuttammaan. Kuud nati.