Jauzaa! Vuosi vaihtuvi pian ja olen taas vuotta lähempänä 40:ää kuin männä vuonna. En haluu ajatella sitä nyt. Ajattelen sitä sitten kun aihe on ajankohtainen.

Tänään ruokalassa sattui kiva ylläri. Duunimies tuli samaan pöytään istumaan! Meinasi mennä Miimulla eväs väärään kurkkuun. Ensi viikolla hän muuttaakin sitten toiselle puolelle kaupunkia enkä enää törmää siihen kuin jonkun korkeamman voiman tahdosta. Meidän pöytäseurueella oli hauskaa ja Duunimies nauroi minunkin jutuille pariinkin otteeseen. Ja - ellen nyt sitten kuvittele omiani *) - niin hän katsoi jutellessaan mua ehkä hivenen liian pitkään silmiin tunteakseen vastenmielisyyttä tai vat evö. Kivat silmät hällä kyllä on, siniset, ja neuleessa ollut sininen korosti vielä silmien sinisyyttä entisestään. Meinasin jäädä ite tuijottelemaan turhan pitkäksi aikaa. Duunimies kertoi aloittavansa tipattoman tammikuun ja kuluttavansa baariinmenotuskansa **) lenkkipoluilla ja tulee kuulema useita kymmeniä kilometrejä plakkariin. Elikkä jos haluun nähdä herraa ***) baarissa, niin seuraavan kerran siihen on mahikset öbaut kuukauden päästä. No, siinähän tuo tipaton menee itelläkin. Sitten helmikuun ekana viikonloppuna hahmotan itteni baariin, jossa kuvittelen Duunimiehen käyvän. Ja mitäköhän minäkin siltä kohtaamiselta toivon. Ihan turhia. No sehän nähdään sitten, jos ikään törmätään.

Jeesh. Tänään tutustuin tarkemmin erääseen telkkusarjaan nimeltä Dibleyn Kirkkoherra. Tulee tiistaisin tv1:ltä ja on aivan hervoton! Nauroin monta kertaa tämän iltaisen jakson aikana. Vähän Pokka pitää -sarjan oloinen, mutta paljon ronskimpi ja vauhdikkaampi. Huomenna tulee muuten Illallinen yhdelle. Ikivanha lyhytohjelma, mutta naurattaa joka kerta. Ne keillä on mahkuja parkkeerata kotisohvalle jo klo 16.40 niin suosittelen lämpimästi kääntämään kanava ykköselle.

Kuopion heilankin kanssa tuli vaihdeltua tekstareita eilessä iltana ja tänä aamuna. Lähinnä siitä sainko kovia paketteja, olinko ollut naughty or nice, ja puutostilan tasosta yleisesti. Hedelmällistä ja henkevää keskustelua ai vud sei. Not.

Ja nyt C.S.I:n kimppuun!

Ihkuu Uutta Vuotta Kaikille Ja Paljon Onnellisia Päiviä vuodelle 2009!!

*) Wich is more than possible, minut tuntien

**) Pitäiskö tuosta huolestua..?

***) Törmätä siis ihan vahingossa ja tahattomasti "Ai moi!"