Jeeee! Sitä eletään nyt vuotta 2009. Rauhallisesti on tämä vuosi käynnistynyt. Kotona oon vaan miihaillut, mitä nyt tänään kävin kummipojan kolme vee syntsillä. Ihana ipana se poika! Uusi vuosikin vaihtui rennoissa merkeissä. Systerin juotiin glögit ja kanssa katsottiin Illallinen yhdelle ja naurettiin katketaksemme. Se on kyllä ihan verraton! Sitten saunottiin vanhan vuoden liat pois ja puhdistauduttiin alkavaa varten. Saunapuhtaina tyttösinä katsottiin Hyacinth Buketin eka jakso ja taas naurettiin kippurassa. Tämän jälkeen laadittiin pötyä pöytään elikkäs tortilloja ja syötiin niin, että napa rutisi. Sitten olikin jo vuorossa C.S.I. Vuoden vaihtuessa korkattiin kuohuvaista ja katottiin ulkona kun naapurit ampu raketteja. Taispa parilla talolla olla kilpailu, kummalla on komeemmat tulitukset, sen verran kovaa tykitystä meille tarjoiltiin. Ei varmaan paljoo kalvennut kaupungin isolle ilotulitukselle. Kahden tahi kolmen korvilla käytiin nukkumaan ja herättiin vasta kahdeltatoista.

Täällä on muuten ihan kivat pakkaset. 13 - 15 astetta on miinuksen puolella. Uunia on saanut lämmittää jo kahtena päivänä peräkkäin. Taidan vielä huomenna lämmittää, kun ei tuo lämpö tunnu pysyvän sisällä puolta vuorokautta kauempaa. Liekö päässyt sen verran kylmäksi tuo uuni ja hormi.

Maantaina lähden metsästämään uutta toppapukua, kun entinen alkaa hajota käsiin. No, onhan tuo jo palvellutkin 5 vuotta. Muuten on tiedossa löhöilyä, miihailua ja kuupailua kunnes keskiviikkona pitää mennä töihin. Sitten seuraava loma onkin vasta huhtikuun alussa. Siis kolme pitkää ja kiireistä ja työntäyteistä kuukautta ilman viikonloppua pidempää taukoa edessä. Yököttää jo nyt. Tulis ees paskatauti ja kaataisi petiin. Liiton kokouksia ois parit tiedossa tammikuussa, yks täällä ja toinen sitten Hesassa, josta jatkan Serkun tykö vierailulle. Nään taas vauvelin, ihanaa! Ja saan lisää tyttövauva-aiheisia unia.

Eli ei mitään uutta itärintamalta. Rauha maassa jne...