Tsubadui! Eilen kävi verhosuunnittelija tsekkaamassa mitä ja minkälaista laitetaan akkunoille roikkumaan. Aika hyvin rupes hahmottumaan tyylilaji, kiitos Nannan kommentin Silent Gliss:stä. Ei tarvii viritellä karmeita tankoja tms. härpäkkeitä seinille, vaan kiinnitys hoituu lähes huomaamattomasti, mikä on parempi kuin viis jänistä ja seittemän paalii heiniä. Maanantaina sillä suunnittelijalla on sitten mallivaihtoehdot piirrettynä ja kangassettiehdotukset pakattuina ja eikun vaan mallaamaan käykö mikään ehdotuksista mun pirtaan. Mallivaihtoehtoja on oikeastaan kolme: 1) paneeli, 2) wave ja 3) yhdistettynä paneelia ja wavea. Paneeli tulee alle ja wave luonnollisestikin päälle. Kassotaan. Ehken saatan kallistua pelkkään waveen. Verhot lähtevät ihan katonrajasta, koska huonekorkeus on sen verran matala, näin saadaan tila näyttämään korkeammalta kuin se onkaan. Ja verhojen kiinnitus on vieläkin huomaamattomampaa :)

Töissä on julmettu kiire eikä sille tällä kertaa näy tulevan loppua erinäisistä työjärjestelyistä, lomista ja poisjäämisistä johtuen. Huonosti suunniteltu teettää v***n paljon enemmän töitä. Pidän pientä hengähdystaukoa täällä. Sitten taas raatamaan. Tällä hetkellä meillä kaks muuta tekee samaa hommaa, kun minä teen kahden eri ihmisen hommaa, että nää kaksi saa tehdä sitä yhtä hommaa. Reilu peli, eikö?

Odottelen josko filmiteollisuus rupeis jo pian ottamaan yhteyttä, niin pääsisi muuttamaan holliwuudiin. Sitä venttailessa pitää räytyä täällä.

P.S. Duunimiestä näin pitkästä aikaa ruokalassa. On ollut kuulema kovin kiireinen. Eikä tullut samaan pöytään istumaan. Ääshoul.