Tää päivä on ollut ihan perseestä. Syvältä. Työpaikalla sain vain haukkumapuheluita, ja asiat olivat sellaisia joille en voinut yhtikäs mitään, en vaikka kuinka olisi halunnut. Paskaa satoi niskaan saavikaupalla.

Töiden jälkeen menin Expertille ostamaan vihdoin ja viimein itselleni navigaattoria, kun satuin näkemään ko. liikkeen erittäin edulikkaan tarjouksen. No, aikani ensinnäkin etsittyäni kyseistä kapistusta (kun olin ensin ystävällisesti tervehtinyt lähintä myyjäherraa) löysin tuotteet perimmäisestä nurkasta ja tuijottelin niitä aikani erittäin epäasiantuntijamaisesti (=jolloin myyjän olisi jo pitänyt hyökätä paikalle). Myyjiä ei näkynyt ei kuulunut vaikka heitä oli kyllä ainakin 6 paikalla. Joo, ehdin laskemaan. Kaksi heistä rupattei kaverin kanssa ja käänsivät selkänsä niin etteivät olevinaan nähneet mua. Yksi luimuili toisessa päässä liikettä ja kolme muuta pyörivät kuin puolukat kiinnittämättä kuitenkaan huomiotaan meikäläisen vinkkeihin avuntarpeesta. Siirsin itseni palvelutiskin viereen, siitä jos mistä mut bongataan ja tullaan palvelemaan. Niinhän mä luulin. Nää kolme juippia (nuoria kaiffareita kaikki, joten mitäs tällainen vanha haahkan niitä kiinnostaa) vaan säntäilivät kaikkien sisääntulleiden miesasiakkaiden perään. Aikani siinä odoteltuani lähdin korot kopisten puljusta miettien että "pitäkää perkele tunkkinne (=navinne) vannoen, etten enää jalallanikaan astu tuon liikkeen yhteenkään haarakonttoriin. Tuo oli täydellinen kruunaus muutenkin paskamaiselle päivälle. Expert on paska kauppa. Se ei halua naisasiakkaita. Suksikoon kuuseen.

Huomenna olisi pihatalkoot ja meikä vetää täällä yksin punaviiniä ja kaipaan NIIN jonkun ihmisen halausta/syliä/läheisyyttä, että ihan koskee. Ja sekös vituttaa kanssa, ettei sitä ole saatavilla. Voiko olo tästä enää pahentua? Joo tiijjän voi. No onneks voi facebookissa jutskailla kauempana asuvien kamujen kanssa ja näppäillä viiniä.

Huomenna on se kisastuudio. Siistii!! Skumppa tai siis iki-ihana Fresita (suosittelen!) on kylmässä ja tortillatarpeet ostettu. Lämäytetään oikeen saunakin. Ja sitten kannustetaan Suomi ja etenkin Waldo voittoon. Vähänkö ois spookya jos Suomi voittais!! No ei oo pelkoa, Saksalla on esmes sikahyvä biisi.

Päätän lähetykseni täältä tähän. Näkemiin ja kuulemiin.