No niin vappu on kunniallisesti ohi ja uusi tietsikka on viritetty toimivaksi. Jiihaa! Siistii pitkästä aikaa kotoa käsin kirjuutella.

Vappuaattopäivä meni raataessa tarjottavien kanssa ja siivoillessa mitä oli jäänyt siivoamatta, kuten terassikalusteet, kun aurinko näytti kuitenkin paistavan. Vieraita tulikin ihan kivasti, kymmenkunta, ja välillä oli ihan tungoksen tynkääkin. Lahjojten perusteella ois voinut luulla että vietin viiskymppisiä. Sain Mango-sarjaan teeluksikat, stepperin, korurasia ja korutelineen (sellainen handu), Fresia-skumppaa monta pulloa, kirjoja, karaoke-diiviidiin, Pokka pitää 2 tuotantokautta, teepaidan, mukin, itsetehdyn ruisleivän, lahjakortin jne. Loppuilta meni niin, että Ainon kaa vedettiin karaokee ja sitten mr T:n (ystäväin) kanssa kavereineen sovittiin rehvit paikalliseen kuppilaan.

Sielläpä olikin populaa runsaasti ja mr T:n toinen kaveri, joka oli snadisti nörtähtävä, ilmaantui paikalle muassaan 3 oikein miellyttävän näköistä miestä. Aino lähti jossain vaiheessa kotiinsa ja samoin mr T, ja minä jäin sitten näiden poikain kanssa vielä bailaamaan ja jatkettiinpa vielä yökerhoonkin, jossa herrat edelleen pitivät mulle seuraa, josta en ollut lainkaan pahoillani. Olinpa vaihtanut yhden heistä kanssa ihan puhelinnumerotkin, kun oli illan päätteksi tullut kiitostekstari mukavasta illasta ja hyvästä seurasta. Jännää näissä sälleissä oli heidän erilaisuutensa. Yksi oli kaljupäinen pahapoika supliikkimies "etkä sä saa mua" -tyyppi, joka eniten jostain syystä mua aina vetää puoleensa, sitten oli huumorimies, joka oli aivan hervoton ja sitten oli vakaa, määrätietoinen ja turvallinen tyyppi. Päätin kuitenkin toimia toisin kuin vielä jokunen aika sitten olisin toiminut, enkä langennut tähän kaljupäiseen pahaan poikaan. En itse asiassa langennut kehenkään, mutta tuo turvallinen tyyppi kuitenkin tuntui eniten saavan viettää aikaa kanssani niin pitkään kuin baarissa hengattiin ja hänen kanssaan olin aiemmin ne puhelinnumerotkin vaihtanut. Täytyy sanoa, että vähän odotin, että se olisi viestinyt muutakin, mutta eipä viestinyt. No, en tiedä oliko pojista yksikään edes sinkku, mutta voisi olettaa, että vappuna ei poikaporukalla baariin lähdetä, jos ollaan varattuja. Summa summarum, vappuaatto oli oikein hauska ja kaikin puolin mukava.

Vappupäivän hiimailin kotona oloa kohentamassa ja aurinkoa ottaen ja tietenkin poltin itseni kun nukahdin. Ja kun katsoin peiliin, sieltä tuijotti takaisin pandalook; isot arskat olivat jättäneet silmien ympärille kivat valkoiset rajat, joita olen eilen ja tänään yrittänyt ruskettaa piiloon onnistumatta siinä kuitenkaan kovin hyvin.

Ensi viikko onkin hektinen; käyn peräti kolme eri kertaa Hesassa. Kaksi kertaa päiväselti koulutuksessa (kivasti yksi päivä välissä ettei voinut yöpyä) ja kolmannen kerran kun menen lauantaiseen liiton kokoukseen jo perkkuna. Käyn moikkaamassa illalla Serkkua samalla reissulla.

Huomenna on tiedossa marja-aronia-aidan leikkausta ja pihan haravointia töiden jälkeen. En todellakaan viitsinyt viikonloppua moiseen tuhlata. Otin aurinkoa ja katselin kun naapurit raatoivat kuumuudessa. A-ha-ha!