Nonni. Nyt selvisi missä on vika. Ja jos ei selvinnyt vielä oikea vika, niin ainakin löydettiin uusi: kilpirauhasen vajaatoiminta. Sain siihen tropit ja saan aloittaa huomenna. Huimaus ja rytmihäiriöt saattavat johtua ko. viasta tai sitten ei. Katsotaan mitä lääkkeet saavat aikaan. Myös unettomuus ja yleinen vetämättömyys johtuvat kuulema tästä samaisesta syystä.

Saunaillassa oli lauantaina yllättäen oikein hauskaa. Järvessäkin kävin muutaman kerran pikaisesti tikkailta käsin kastautumassa, vesi oli suorastaan hyytävää.

Ja olen laistanut kansalaisvelvollisuudestani, unohdin nimittäin kokonaan ne hemmetin neurovaalit. No, enpä ois kyllä tiennyt ketä ees äänestäisin. Ihan sama kuka siellä päsmäröi, ei se siellä mitään millekään kuitenkaan a) mahda, b) osaa c) ole vaikutusvaltaa d) sitä ei kiinnosta itteään mikään muu pätkän vertaa, kunhan vaan saa kunnon liksan. Mut siitä olen salaa hyvilläni, että Mitro Repo valittiin, vaikka puolue on niin väärä kuin olla voi.

Basistin kanssa on epämääräistä himinää edelleen fasessa. Oikeastaan tää kiertäminen ja kaartaminen on ihan jännää. Kun toinen ei oo helppo eikä itekään halua antaa ekana periksi. Seurataan tilannetta. Duunimiehestä ei oo kuulunut mitään, enkä kyllä ilkee enää sille soittaa työasioissakaan. Ei sen puoleen enhän mie muissa asioissa olekaan sille soitellut. Toivottavasti ohjelma nyt sit pelittää eikä kaatuile.

Kun ajelin tänään kaupungista kotiin ja näin sattumoisin, kun joku ählämi puisteli mattoa parvekkeellaan, niin repesin nauramaan. Tuli elävästi mieleen se vanha vitsi, jossa joku Muhammed puisteli itämaista mattoaan parvekkeelle ja sitä aikansa katottuaan savolaisukko kysyi: "Mäkilähtöökö yrität?" A-ha-ha!!!

No se tästä.