Sain kuin sainkin ison urakan valmiiksi ja jopa päivää ennen dedlainia! Olen erittäin helpottunut. Toivottavasti ei lyö migreeni päälle, nyt kun stressi laukeaa. Voi olla, että tää tyttö ottaa illalla lasin jos toisen punkkuva.

Laittelin sitten Duunimeihelle viestin tässä toissa päivänä. Kuten arvata saattoi, vastausta ei ole kuulunut. Mitäs mie miehestä, kun ei mieskään minusta. Olisi kyllä ystävällistä laittaa viestiä takaisin, että eipä kuule kiinnosta, niin ainakin sitten älyäisi lopettaa turhan haaveilun. No kyllä minä jo nyt älyän. Onhan se vastaamatta jättäminenkin toisaalta aikas selkeä kannanotto. Ja nöyryyttävä. Pikkasen rupee itsetunto kärsimään, että enkö minä enää kelpaa kuin yli 150 kg:sille tai yli 50-vuotiaille? Siinä on nimittäin mun viimeaikaiset vaihtoehdot ja kiinnostuneet miespuoliset tarjokkaat.

Tää päivä on mennyt ihan lorviessa. Taffen kans käytiin kiinalaisessa lounaalla ja vapautamme itsemme työpaikalta normaalia aikaisemmin ja lähdetään shoppailemaan huomiseen saunailtaan tuliaisjuomia, Fresitaa. Namiskuukkeli :)

Täällä on kylmä kuin ryssän helvetissä. Mutta kesävaatteissa mennään, vaikka huulet sinisenä ja varpaat jäässä. Nyt on kesä prkl!