No niin, terveisiä edelleenkin saikulta, se jatkui taas kolme viikkoa eteenpäin. Kaiken maailman selvityksia tehdään ja tullaan tekemään ennen mun töihin paluuta. Saapipa nähdä millainen työilmapiiri on kaiken tämän jälkeen. Epäilen, että ei kovin hyvä. Sehän nähdään sitten, kun aika koittaa.

Lauantaina oli kamuja kylässä. Tehtiin tortilloja ja sitten laulettiin karaokee ja vedettiin jälkkäriä niin, että napa meinas ratketa. Minäkin rohkenin siemaisemaan puoli lasillista skumppaa, siivun valkkaria ja yhden kokonaisen siiderin. Ei tullut mitään mainittavia sivuoireita, paitsi kaksi kuumaa aaltoa. Jessus! Jos se joskus vaihdevuosien aikaan on tollaista, niin ihan kamalaa! Yks kaks on kuin joku olis heittänyt sankollisen vettä kiukaalle ja siitä nouseva löyly lyönyt päälle. Olin hikinen päänahkasta varpaiden väleihin asti. Eikä se kuuma tullut hiipimällä, vaan - naps - HIKI! Onneks ei sen useampaa aaltoa tullut eikä sen jälkeen. Muuten ilta oli oikein onnistunut ja ratkiriemukas.

Herra X:stä olen kuullut sen verran, että huhu kertoo hänen seurustelevan. Kuinka ollakaan. Johan tuo olisikin ollut varsin ennen kuulumatonta, että sellainen mies olisi ollut vapailla markkinoilla minun hänet tavatessaan. Story of my life. No, ei sen puoleen, että tuo olisi ilmaissut kiinnostustaan ottamalla esim. yhteyttä. Se siitäkin sitten.

Huomenna pitäisi lähteä naapurin mökille ihan yökylään. Minkähänlainen reissu siitäkin tulee.. Pikkupoika viisi vuotta oli jo ilmoittanut, että haluaa sitten nukkua mun vieressä. Kiva. Ei siis tarvii sielläkään haaveilla unista. Kersa potkiutuu unissaan melkoisesti. Toivottavasti se vierastaisi kuitenkin sen verran, että pysyy omassa punkassaan.

Pääsiäissuunnitelmat on vielä auki. Joinain päivinä kuuluu kutsu isälle ja äidille (erikseen siis) syömään. Muuten voisinkin harrastaa nukkumista, ehkä leffassa käyntiä ja sään salliessa myös ulkoilua. Tänään oli ihan hirveä lenkkikeli. Jos ei ollut sohjoa nilkkaan asti, niin sitten oli asvaltoidut pätkät mustassa jäässä ja aivan helvetillisen liukkaat. Välillä sai köpöttää niin kuin ois paskat ollu housussa. Pelotti, että lähtee jalat alta vähänkään pidemmällä askelsarjalla. Jos ei muu hiki tullut, niin tuskan hiki ainakin. Lasketaanko sitä?

Jaahah, se ois iltateen ja -lääkkeiden aika. Hiphei ja taju kankaalle.