Tsirp tsirp täältä vaan! Varmaan alkaa pikkuhiljaa mielenpiristeet vaikuttaa, olo on jo hieman valoisampi. Osin johtunee myös kevään lähenemisestä, vaikka vettä on satanut koko viikon eikä aurinko ole sitten pääsiäisen näyttäytynyt. Ulkoilemaankaan en ole päässyt tuon kurjan sateen takia. Niin innokas lenkkeilijä en vielä ole, että kunpparit ja kurahousut jalassa lähtisin dallaamaan.

Saikkua ois vielä kaksi viikkoa ja sitten alkaa varovainen laskeutuminen takas työelämään. Tuo oli siis terkkarin määritelmä. Sallikaa mun nauraa, mutta niinhän se ei tule käymään, vaikka kuinka palaveria pidettäisiin esmiesten kanssa työjärjestelyistä ja -kuormituksesta. Tiijän etten kerkii kun työhuoneeseen astua, niin sama tuttu höykyttäminen alkaa, sähköposti pimputtaa viestiä (=työtehtävää) toisensa perään ja puhelimet (2 kpl) soi niin ettei ajatuksiaan kuule ja äijjää lamppaa ovella jonoksi asti kyselemässä typeriä. Ja sitten on ne kahden kuukauden rästiin jääneet työt odottamassa. Niitähän ei oo kukaan tehnyt. Enkä muuten tee minäkään. Se seikka on saletti. Ei oo mun migreeni anteeks vaan.

Vaikka töihin paluu odottaakin, niin jään kyllä samalla viikolla jo lomalle kahdeksi päiväksi. Pitää vappua vähän laitella ja valmistella rauhassa. Ja sitten ei menekään enää pitkään, niin onkin jo kesäloman aika, ajattelin tollasta viittä viikkoa ens alkuun ja sitten syksymmällä lisää. Sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa.

Herra X on pyörinyt mielessä vähän joka päivä, mikän hiukan harmillista. Elän toivossa, että törmäämme jälleen uudestaan ja sitten en kyllä pidä kynttilää vakan alla, lainatakseni vanhaa sanontaa.

Huomenna ois duunipaikan pilkkikisat ja ajattelin mennä sinne happea haukkaamaan ja siinä sivussa myös lihasoppaa. Voiphan siellä porukat vähän kysellä miks en oo töissä mut kyselköön. Viime vuonna olin Master of Ceremonies, ja niin nyttenki. Kun kukaan muu ei halua paistatella huomion keskipisteenä palkintojen jakoa juontamassa ja palkintoja jakamassa. Kyllä mie vaan :)

Jaahas, tässä tais olla kuumimmat kuulumiset eli aika hiljaista on elo tätä nykyä.