Just kun luulin, että kesä on tulossa, niin eikös sitten ollut yöllä lykännyt meille 20 cm lunta ja -7 °C pakkasta! Jumankekka mikä pettymys! Toisaalta, sitähän sanotaan, että uusi lumi on vanhan surma. Päteekö se jo tässä vaiheessa vuodenaikaa? Vai vasta juhannuksena?  Mun makkarin ikkunan alla on taas sellainen Himalajan korkuinen lumivuori, joka on siinä taatusti vielä jussinakin. Siinä lumityöt tekevässä traktorissa kun ei oo kääntyviä pyöriä eikä rattiakaan millä kääntää, niin eihän niitä lumia sitten voi kasata kuin yhteen ainoaan paikkaan, mun makkarin ikkunan alle. Sittenkun lumet on sulaneet, niin siinä on numikko sellainen upottava löllö jonnekin heinäkuulle saakka ja soraa lapioidaan ja rapsutellaan pois syksyyn asti.

No mutta, tulipahan mieleen sellainen seikka, että minä tyttö se lähden tästä Italiaan, Lago Maggioren rannalla sijaitsevaan Stresan kylään huhtikuun puolenvälin kantturoissa. Pitäis kaivella varastosta italian oppikirjat ja vähän kertailla kieltä, niin ei ihan ois tumpelo. Matka on vain neljän päivän mittainen, mutta riittää näin ens alkuun ihan hyvin. Pääseehän sinne sitten uudestaankin, jos siltä tuntuu. Brysseliinkin kävi kutsu serkun luo, ja sitten olis se ihana Kreetan reissu syssymmällä. Matkailu avartaa ja sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa. Nii-in :)

Viikonloppuna pitäisi mennä pilikkikilipailuihin patsastelemaan ja olevinaan töitä tekemään. Toivottavasti on hyvä keli, niin voi samalla lärviä päivettää.