Diudiu! Vappu on juhlittu ja vuoden verran viisaammaksi siinä sivussa tultu. Olipahan harvinaisen rauhallinen valpuri tänä vuonna. Vieraiden keskuudessa oli käynyt kato, moni oli sairastunut eikä päässyt bileisiin. Eipä siinä muuten mitään, mutta tarjoiluja jäi ihan hemmetikseen yli. Ja koska kaikki mahdolliset biletyskaverit olivat sairaina, en minäkään sitten lähtenyt baareja kiertämään. Illalla hieman otti päähän, että on vappu ja meitsi miihailee yksin kotona, mutta eipä harmittanut enää sunnuntaiaamuna, kun ei ollut pääkipee eikä muutenkaan loivaliikkeinen olo. Ensimmäisen kerran vuosiin suoriuduin vappulounaalle, joita vietettiin Systerin luona! Eipä tuo ilmakaan oikein houkutellut vapun viettoon kaupungin yöhön.

Eilen aamulla kun seittämän aikaan kattelin ulos, niin siellähän pyrytti lunta ja maa oli valkoinen! Lunta tuli pitkälle iltapäivään asti ja tuuli niin maan penteleesti! Illalla kämppä alkoi muistuttaa enemmän perunakellaria kuin normiasumusta, joten oli pakko ladata pitkästä aikaa puita uuniin ja tuikata tulille. No, sen seurauksena olikin sitten yöllä liian kuuma ja unet sen mukaiset. Nyt väsyttää kuin västäräkkiä, mutta vakaa aikomukseni on painella illemmalla salille kahden viikon tauon jälkeen.

Ja syytä onkin, vappuna tuli mussutettua sen verran antaumuksella kaikkia herkkuja. Ja senkin vuoksi pitää nyt reutoa oikein huolella, kun lauantaina olisi sitten Lahden miehen kanssa eka live-tapaaminen! Kummallista ettei mua tällä hetkellä jännitä tai hermostuta yhtään. Ei sitten pätkääkään. Johtuneeko siitä, että on oltu niin paljon yhteyksissä ja se on saanut mut jo ärsyyntymään pariinkin otteeseen itseensä? No, katotaan miten käy.

Taitaa sittenkin sali jäädä kakkosvaihtoehdoksi, ulkona paistaa aurinko! Taidankin lähteä lenkille :)