Täs on muutama viikko vierähtänyt ja lomatkin tuli pidettyä, kaikki 5 viikkoa, joista kolme olin kipeenä. Kuinka ollakaan sairastuin sitkeään flunssaan ja kun se ei riittänyt, tuli vielä poskiontelotulehdus ja 10 päivän antilooppikuuri. Et sit semmonen loma.

Systerin häät tuli ja meni ja meikkis lauloi siellä käheällä ja tukkoisella äännellä Hennon kuiskauksen hääparille. Paremminkin Räkäinen rääkäisy se oli. Mutta kuumeesta huolimatta hääjärjestelyt meni hyvin ja itse tilaisuus ja juhla olivat ikimuistoiset ja ihanat. Jumalaton helle pikkasen verotti juhlijoiden intoa, kun oli taju mennä vaikka ois missä ollut.

Kavereita kävi kahteenkin otteeseen mun luona Etelä-Suomesta kylässä, mikä oli tosi kivaa :) Rockin täyteinen viikonloppukin vedettiin kunnialla ja hyvässä kuosissa läpi. Perkkuna oli Ilovaarirock, joka oli normaalia vaisumpi. Lauantaina ja sunnuntaina sitten rockattiin Ilosaarirockissa. Vaikka synkät pilvet velloivat ympärillä koko viikonlopun, yhtään pisaraa ei taivaalta tullut kuin ihan yöaikaan, jolloin tää seniorirokkaaja oli jo unten mailla. Ilosaari oli oikein positiivinen yllätys ja pari suosikkibändiäkin tuli nähtyä ekan kerran livenä. Täytyy sanoa, että Happoradio ja Laura Närhi olivat älyttömän hyviä.

Muuten oonkin sitten ollut voipuneena helteestä ja fleguillut mökillä. Töissä on yhtä helvettiä, meidän rakennus on ainoa, jossa ei ole ilmastointia. Mun huoneen lämpötila on + 31 °C. Erittäin jees. Not. Kun kotiin pääsen, niin meen kylmään suihkuun ja rupeen nukkumaan. Päätä juilii ikävästi. Tuossa äsken oli pikkuinen ukkoskuuro, mutta ei vielä tarpeeks iso että olisi päänsäryn karkottanut. Ja tänään kun täällä piti oikein myrskytä kutkulleen. Kissan jalaka sanon minä! Vielä kun keksis itelleen tekemistä 50 minuutiksi ja sit tää läks.