No niin, tehdääs taas pientä päivitystä. Koulutukseen haku - check. Basistin kyläily - check. Eli es'mies antoi luvan hakea koulutukseen ja nyt sitten jännityksellä odottelen, ottavatko mut koulutusohjelmaan. Tiedon pitäisi tulla elokuun puolenvälin huitteilla.

Basisti on käynyt pariin otteeseen visiitillä. Toki on ollut ihan syykin. Ostin digiboxin, enkä osannut sitä itse asentaa, niin tokihan hän riensi hätiin. Ai miks kaks kertaa on asentanut boxin? No, kun tämmönen plondi kun menee tekniikkaa ostamaan, niin pieleenhän se menee. Olin sitten hankkinut itselleni antennitalouteen tarkoitetun masiinan. Itse asustan kaapelitaloudessa. Eli ekan kerran asennus meni sitten purkamiseen ja kerimiseen ja sitten hörpättiin kaffet Basistin kans. Lähtiessä se sitten halasi mua. Kävin vaihtamassa digiboxin oikeaan malliin ja uusi asennuskeikka kehiin. Asennuksen jälkeen turistiin tovi ja sitten herran pitkinkin lähteä kiekkotreeneihin. Taas halattiin ovella lähtiäisiksi. Mietin pari päivää kuumeisesti, että minkähän hilavitkuttimen seuraavaksi hankkisin johon tarviisin vielä asennusapuakin, kun Basistilta tuli viesti, että voiskos hän tulla käymään ennen kiekkotreenejä. Vähän niinku "tarkistamaan digiboxin asennukset, ovatko pysyneet kohdillaan". Vastasin hänelle, että ilman muuta ne täytyy tulla tarkistamaan. Joten visiittiä olisi tiedossa keskiviikkona.

Männä lauantaina oli Siirin synttärijuhlat, olin siellä ens'alkuun ennen bileitä auttelemassa siivouksessa ja muussa, ja sitten puolille öin juhlimassa. Kyllä oli pitkästä aikaa ihan älyttömän kiva laulaa yhdessä! Vedettiin meidän nyt jo kuopatun bändin ohjelmiston biisejä oikein antaumuksella karaokena. Oi niitä aikoja... Muutenkin juhlat olivat oikein onnistuneet.

Vappuna olisi sitten jälleen aihetta juhlaan, tai oikeastaan pikemminkin voivotteluihin, kun vuosipyörä pyörähtää taas pykälän eteenpäin. Yyyh.

Sitten ei olekaan enää siitä kuin 3 viikkoa, kun lähtö etelänmaille koittaa. Jeeeee!

Todettakoon vielä, että kesä on sitten täällä: eilen bongasin nokkosperhosen, västäräkin ja rullaluistelemassa olleen teinitytön, jolla oli päällään naruolkaintoppi ja farkkushortsit. Ja lämmintä oli +10 °C...