No niin, nyt on käyty taas nostamassa omalta osalta Kreikan taloutta uuteen nousuun. Matka oli erittäin onnistunut ja ihmiset ystävällisiä. Ja miksipä eivät olisi, heidän toimeentulonsa riippuu turisteista. Huonolta näyttää kuitenkin, ei ole ikinä ollut noin vähän tähän aikaan turisteja Kreetalla Hanian alueella. Ihan sääliksi kävi katsoa tyhjiä ravintoloita, hotelleja ja kauppoja. Tavalliset ihmiset ovat siellä hätää kärsimässä ja moni oli joutunut pistämään kauppansa ja hotellinsa kiinni. Ihmettelen, mitä suomalaiset oikein pelkäävät, että esim. Kreetan saarella pienessä lomakylässä voisi tapahtua? Ateenassa kyllä on pommi-iskuja ja mellakoita, mutta että jossain pikkukylässä. No way. Vai onko kyseessä jonkinlainen kosto, että kun ovat asiasa sotkeneet, niin eipä kyllä tulla matkailemaan teille. Ei ole kenenkään etu, että jokin valtio kaatuu konkurssiin.

Eniveis, käytiin yksi päivä pyörimässä Haniassa, yks päivä meni Knossoksella ja rannalla, yhtenä päivänä käytiin Elafonisissa (käykää ihmeessä, jos Kreetalle menette), yhtenä päivänä kierrettiin Hania lähiympäristöä, käytiin markkinoilla ja sit Marathi beachilla lounaalla ja rannalla makoilemassa. Ei ollut missään tunkua. Markkinat olivat hieno kokemus. Sitä tuoreiden vihannesten, yrttien, kasvisten ja hedelmien määrää! Wow! Tekisi mieli matkata Haniaan uudestaan jo syksyllä, mutta kun ei noita lomapäiviä ole suotu niin paljoa, että voisin niin tehdä. Majoitus olisi edullista ja lennotkin puoli-ilmaisia. 200 eurolla pääsisi viikoksi. No, täytyy harkita, joskos sitten jaksaisi koko kevään tehdä töitä ilman lomia.

Basistin kanssa pistin välit poikki ennen reissua. Ei siitä tullut mitään. Sama jankkaus kuin ennenkin; ei voi jättää avokastaan vaikka musta niin paljon tykkääkin. Minä taas en voi olla kaveri, koska tunteita on liikaa. Jokainen yhteydenotto olisi muistutus siitä mitä en voi saada. Joten ainoa vaihtoehto oli pistää koko suhde jäähylle heti alkuunsa, ennen kuin taas sattuu liikaa.

Onneksi on kesä tulossa. Kukapa siihen itselleen riippaa haluaisi... :)