Kyllä huomaa, että unet jäi viikonloppuna vähiin, tai oikeastaan en saanut nukkua viikon aikana kertynyttä univelkaa pois, kuten normaalisti. Lauantaiaamuna piti kömpiä sängystä jo puol yhdeksältä, kun taloyhtiön pihatalkoot alkoi jo kympiltä! Onneks painajaiseni ei toteutunut eikä pihatalkoita pidetty lumimyrskyssä, vaan ilma oli mitä ihanin; aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Montakohan kymmentä korttikärryllistä lapioin täyteen kuoriketta ja lapioin ne sitten aidan juuruksille! Viis ja puol tuntii siinä kaikkineen pakerrettiin ja loppuajasta kädet jo tärisi siihen malliin ettei niitä kuorikkeita paljoa tarvinnut erikseen alkaa sirottelemaan. Sitten kiireen vilkkaan suihkuun ja pakkailemaan yöpymiskamoja kassiin ja Kikkiksen luo tupareihin ja viisuvalvojaisia pitämään.

Sielläpä tulikin sitten vedettyä tortilloja niin että napa rutisi. Unohtui ruokavaliot sen siliän tien. Sidukkaa ja kuohariakin kului kiitettävä määrä. Voin keroa, että tuumaa pienemmät varkut eivät menneet enää tänään jalkaan. Kerettiin sitten vielä viisuilun jälkeen käydä baarissakin pyörähtämässä kokonaista puolitoista tuntia. Ei oikein ollut fiilis kohdallaan, enkä jaksanut jorailla. Väsytti niin maan helvetisti eikä siellä ollut muutenkaan mitään mielenkiintoista. Sunnuntaiaamunakin piti olla ylhäällä jo yhdeksältä, että tokenin autonrattiin ja ajamaan mökille kevätsiivousta tekemään mutsin kanssa. Siellä raadettiin kuus ja puol tuntia ja hyvä kun en kotimatkalla nukahtanut rattiin. Kotiin päästyä vedinkin sitten ruokaa kuin en olis viikkoon syönyt. Mökillä oli eväänä vain leipäpalasia ja sen raatamisen jälkeen nälkä oli järkyttävä. En oo uskaltanut käydä vaa'assa, mutta vaatteet kiristää taas siihen malliin, että takaisin on elopainoa tullut eikä ihan vähän. Tänään oonkin sitten ollut kevyemmällä linjalla ja jos ei vettä sada, käyn lenkillä kun pääsen kotiin. Tai ainakin yritän jaksaa käydä. Väsyttää edelleen aivan helvetisti. Enhän tänäkään aamuna saanut nukkua kuin puoli seitsemään. Illalla ei voi käydä ajoissa tietenkään nukkumaan, vaan pitää kattoo nelosen leffa ja lueskella.

Tänä aamuna oli kroppa kipeä kuin piestyllä. Taas. Eipä näköjään tarvii kummosia meikäläisen huhkia, kun jo jokaista lihasta särkee vietävästi. Hitto mää oon tullu vanhaks! Ei jaksa bailaa ja untaki tarvii enemmän kuin ennen. Tää on niin tätä...