Uaaaah! Duran Duranin keikka Kaisafestissa on peruttu! Voi tätä pettymyksen määrää!! Uaaah! Simonilla on ääniongelmia eikä laulu kulje ja hartaasti odotettu keikka jäi kokematta. Tosin, uusi konserttiaika on luvattu järkätä, mutta senhän arvaa, ettei se mulle käy. Joku muu jo aiemmin sovittu meno sattuu kuitenkin samalle päivälle. Voi kyllä olla, että joudun sen menon perumaan olipa se mikä tahansa. Duran Duran täytyy ehdottomasti nähdä!!

Kun en vielä tässä murheen laaksossa vaeltanut, niin onnellisen tietämättömänä minua kohtaavasta karmeasta järkytyksestä mentiin työporukan kanssa syömään yhteen pihvitupaan, jossa on oikeet rekkamiesannokset. Meikkis sit vetäs 400 g härän (naudan) härän (naudan) härän lihaa coleslaw-salaatin kera. Ois siihen saanu patonkia ja perunaa jos jonkinlaisen versiona, mutta jätin ne suosiolla pois. Ihme kyllä, vaikka annoksen koko järkytti, sain sen syötyä lähes kokonaan, mitä nyt salaattia vähän jäi, eikä vieläkään ole yhtään ähkypuhku tai raskas olo. Liha oli hyvää ja mureaa ja upposi paremmin kuin hyvin salaatin kera. Olen lihaani :)

Eilen löydettiin Systerille hääpuku. Ei mikään perinteinen, vaan pikemminkin juhlapuku. Tänään mennään tilaamaan kimppu, viehe ja pöytäkukat. Vaikka on pienet häät, niin kyllä niissä on vaan aika paljon tekemistä ja muistamista. Pitäis sitä laulakin treenata. Olen antanut sen nyt levätä.

Jaahas, se ois kahviaika. Enää 2 päivää ja sit alkaa LOMA!!!