Viikonlopun suunnitelmat eivät nyt millään ota onnistuakseen. Ensin oli Siirin kanssa tarkoitus lähteä Hojo hojoon katsomaan Yölintua, mutta se meno peruuntui. Siirille tuli yllättäviä käänteitä ja ne pitää hoitaa ensin alta pois ennen kuin pystyy keskittymään taas muihin asioihin. Sitten oli ajatuksissa, että lähdetään Systerin kanssa karaokea laulamaan sydämen kyllyydestä, mutta sekin peruuntui.Systeri olikin tehnyt päällekkäisen buukkauksen toisen kaverinsa kanssa. Nyt tässä ihmettelen, että mitähän sitä seuraavaksi keksisi viikonlopun tekemiseksi. Ostin uuden puseronkin perjantain himinöintiin, mutta se saa nyt luvan odottaa käyttöön ottoa myöhempänä ajankohtana.

Eilen ostin myös pitkään himoitsemani Gaborin mustat nahkaiset kävelykengät. Maksoivat hunajaa, mutta ovat kyllä ajattomat ja saavat luvan palvella meikälikkaa monta monituista vuotta. On ne kyllä aivan ihanat ja NIIN hyvät jalassa vaikka korkoakin löytyy. Laitan ne Hesan reissulle ja varmaan uusi puserokin pääsee mukaan. Gaborin kenkien lesti on juuri sopiva mun jalkaan, joka on kapea, matala ja pitkä. Mun on esim. turha haaveilla mistään pistokkaista, koska jalka sujahtaa niistä läpi. Tai jos kengässä on remmejä tms. jalkapöydän päällä, niin ne jää ikävästi "ilmaan", kun jalka ei täytä koko kenkää. Hyvien saappaidenkin löytäminen on kiven sisällä, kun ne aina tuppaavat jäämään säärestä liian löysälle ja jalkaterä hölskyy liian levelälestisessä kengässä. Parhaita ovatkin strech-vartiset saappaat. Ovat nätit hameenkin kanssa ja mahtuvat lahkeen sisään helposti.

Ja töiden kimppuun sitten vaan, niin aikakin menee nopeammin. Tänään on muuten pienen puolen lounaalla rakkauspuuroa. Yksinään se pitää sekin napaansa vetää. Pah.