Sain kuin sainkin viime yönä nukuttua. Tosin näin ihme painajaisia ja toistounia (olin BB-talossa munalinjalla) ja heräsin vähän väliä. Sitten viimeinen uni oli outo, kun Ismo Apell otti muhun Facebookin kautta yhteyttä ja pyysi treffeille!! Oli siinä unessa ihan hauska sälli, käytiin jossain yhdessä, en muista enää missä. Liekö syynä noihin omituisiin uniin puolikas nukahtamistabu jonka illalla otin.

Eilen kävin pikaseen kampaaja-Helin pakeilla nyrhityttämässä takatukkaa. Ylläri oli suuri, kun tää leikkaus ei maksanutkaan mitään! Ei siihen mennytkään kuin maksimissaan 10 minsaa ja mahduin sopivasti kahden ajanvarauksen väliin. Pitää ens kerralla viedä hälle vaikka pieni kuohari kiitokseksi.

Siskon luo illaksi ostin ihanaa Fresitaa ja sitten taivaallista Manchego-juustoa ja brie-juustoa sekä viikunahilloa ja viinirypäleitä. Toi viikunahillo on mielettömän hyvää huoneenlämpöisen, vähän sulaneen valkohomejuuston kanssa. Ja istuu somasti myös paistetun halloumi- ja leipäjuuston kanssa. Uuuu peipe!

Jaahas, työn touhuun pitää käydä, jotta pääsee ajoissa poikkeen. Ihanaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!