Veni, vidi, visa - tulin, näin, shoppasin.

Todellakin! Masteri-raukka on vinguttamisesta soikeena. Vaan yhtään turhaa hankintaa en tehnyt. Saikun kanssa hummattiin lauantaipäivä kaupungilla. Ostin kaksi jakkua, toinen villaisen ja huovutetun tyylinen tumman harmaa ja toinen pellavainen juhlavampi ja musta ja mikä tärkeintä: 50 % alessa. Espritin ruskea kietaisumallinen trikoopusero lähti kans mukaan, n. 20 euroo ja Riekerin  (Christel) mustat nahkaiset matalakantaiset kävelykengät, joissa jalka luulee tulleensa taivaaseen. Iiihanat lipokkaat! Ja sitten vielä reilun 30 prossan alella ostin uuden Torstain ulkoilupuvun, jossa on valkoinen takki ja maitokahvin väriset housut. Ja sitten pari jääkaappimagneettia, joista yksi esimerkki tuossa ylinnä. Yksi Jap:n villakangastakki jäi vielä kaivelemaan, mutta olkoon se vielä harkinnassa. Nyt on tullut pidettyä ostelukerhoa oikein urakalla.

Perkkuna kävin Tarden kans yhdellä sidukalla pikaisesti ja sitten kiltisti kotiin. Mieli olisi tehnyt lähtee vielä tanssahtelemaan, mutta en saanut ketään kaveriksi. No olinpahan jo aiemmin lauantaiaamuna ylhäällä eikä tarvinnut krapulassa hoohailla. Ja sain siinä illan katveessa imuroitua ja luututtua lattiat ja pestyä kylppärin ja vessan eli ihan oli hyödyllistä jäädä välillä kotiin.

Lauantaina vuokrasin Michelle Pfeifferin leffan Äidin uusi poikaystävä ja pyysin Systerin kylään. Oli mukava istuskella kaikessa rauhassa ja hekotella elokuvalle. Ihan hauska vilmi.

Sunnuntai olikin sitten täynnä yllättävää "äksöniä". Kävin aamupäivällä ulkoiluttamassa uutta ulkoilupukua ja loppumatkasta piti pistää kohtalaisen rivakasti tossua toisen eteen, kun rupesi satamaan. Puku ei ole valtettavasti vedenpitävä. Kun tulin lenkiltä, Systeri soitti ja ilmoitti ilouutisen, että voipi olla niin, että hänellä on täitä ja mahdollisesti sitten mullakin. Ja siinä samassa alkoi päänahkassa tuntua jumalaton kuhina. Systerillä oli ollut kaveri perkkuna kylässä, ja hän oli sunnuntaina soittanut Systerille, että hänen lasten tarha(?)kaverin äiti oli soittanut ja ilmoittanut, että heidän lapsilta oli löytynyt täitä. No Systerin kaveri tarkastamaan lasten ja omaa päätään ja eikös siellä kuhina käynyt. Systerin kanssa ampaistiin molemmat apteekkiin täishampoota ostamaan ja eikun hommiin. Lakanat pois sängystä ja kiireesti pyykkiin samoin kaikki vaatteet mitä olin pitänyt, petivaatteet puistelin ulkona ja jätin siihen lähes myrskyn mittoja hipovaan tuuleen tuulettumaan. Imuroin patjan niin, että hyvä kun ei kangas mennyt puhki, sama käsittely sohvalle ja nojatuolille. Sitten suihkuun ja shampoo päähän. Lopuksi kalttasin päänahkan täikammalla taimosen tarkkaan, varmaan nahka oheni siinä tuoksinassa muutaman millin. Koko illan musta tuntui, että päässä liikkui jotain enkä nyt puhu ajatuksista. Yö meni täiunia nähdessä. Hyi!

Tänä aamuna kun olin saanut hiukset laitettua, arvelin, että jos ei vielä siinä shampookäsittelyssä ollut päässä mahdollisesti olevat elukat kuolleet, niin takuulla sen aamukäsittelyn jälkeen ei ykskään elollinen siellä selviydy moisesta myrkkyjen kavalkadista. Ensin suihkuttelin föönausnestettä päähän, sitten kuumalla föönillä menemään. Sitten päälle ilmakiharrinkäsittely (vähän turhankin kuuma se kiharrin) ja runsaasti pitävää hiuslakkaa perään ja loppuhuipentumaksi sukelsin hajuvesipilven alle. Tappaa talossa ja puutarhassa. Enkähän ole alunperinkään varma oliko kummallakaan, Systerillä tai mulla, mitään tartuntaa. Apteekissa sanoivat, että parempi katsoa kuin katua eli tehdä hoito varmuuden vuoksi.

Tämmönen viikoloppu tällä kertaa.

P.S. Eikö se Halosen kurppa älyy jäädä kotiinsa ja antaa paikkaansa sille Stubbille??!! Helevetin lässyttävä vääräleuka perkele.

P.P.S. Se hemmo, joka häkeltyi mun vahinkoflirtistä perkkuna, iski mulle tänään ruokalassa silmää!! Oli mun vuoro vetää ruisleipää henkeen. Jäämme seuraamaan tilannetta.