Lomat on lusittu ansiokkaasti. Olisin voinut lomailla vielä toisen viikon. Syletti jo eilisiltana töihin lähtö, aamusta puhumattakaan, kun takana oli vain vajaan kolmen tunnin unet, kun naapurin rakki pistettiin pihalle haukkumaan klo 6.00, kun mun herätyskello olisi soinut klo 7.00. Jälleen kerran teki mieli käydä omaistajan kurkkuun.

Sovin ensin Kuopion heilan kanssa torstaille treffit, mutta sitten alkoi moinen touhu ja suoraan sanottuna patjana olo inhottamaan ja peruin koko homman naisellisiin vaivoihin vedoten. Ruma temppu, koskapa se valhetta oli vainen. Herra olisi tulossa omille menoilleen kaupunkiin tulevana lauantaina, ja odottaa kaiketi tapaamista viimeistään silloin. Luulen, etten halua silloinkaan tavata. Ainakaan vaakamambon merkeissä. Enemmänkin kaipaan lähellä olemista ja mutkalla nukkumista ja halimista kuin itse äksöniä. Luulen, että ilmoitan kuinka asian laita on, jos tulee ehdotelmia muusta toiminnasta.

Mitään varsinaista ihmeellistä ei loman aikana tapahtunut. Nukuin jos nukutti ja valvoin jos siltä tuntui. Taffen kanssa käytiin shoppailemassa ja syötiin kiinalaista lounaaksi. Hoitelin asioita, joita ei muuten kerkiä hoitaa.

Päivä ja olo on harmaa. Odottelen jo seuraavaa lomaa.