Viikon vitsi:

Banaani ja hieromasauva istuivat yöpöydällä. Banaani tokaisi hieromasauvalle: "Helvettiäkö sinä siinä täriset, minut tässä syödään."

A-ha ha! Edellisessä postauksessa unohdin muuten mainita, että ostin männä viikon torstaina alennuksesta Vagabondin mustat kiilakorkoiset remmiavokkaat. Lähtö oli 49.80 €, niin minä sain ne omakseni 24,90 €:lla. Siis puoleen hintaan. Sen enempiä ajattelematta laitoin ne perkkuna jalkaan ja teputtelin ja tanssin niillä aamuyölle asti. Äkkinäinen voisi kuvitella, että jalat olisivat valtaisilla rakoilla tai vähintäänkin kipeet, mutta ei. Aamulla jalkoja ei sattunut tippakaan eikä pienintäkään rakkoa tai hiertymää löytynyt. Siis erittäin harvinaista!

Viikonloppuna myöskin sorruin herkutteluun ja ostin Maraboun maitosuklaadigestivelevyn ja imuiroin sen kitusiini. Sen lisäksi että siinä hujahti parissa minuutissa miljoona kilokaloria meikäläisen persaukseen, niin kanssaihmiset saivat kärsiä, kun maitovammaisena jouduin laskemaan päästöjä ja osaltani lisäämään ilmastonmuutoksen vahinkoja. Maha oli kuin maapallo sen jälkeen.

Ja mun viikonlopun Iltalehden tahi Iltasanomíen vai mikäsenytoli horoskoopissa luki, että joku on ihastunut minuun, ollut jo pidemmän aikaa, ja kun vain avaisin silmäni, niin huomaisin hänet. Arvatkaas olenko kulkea mollottanut täällä silmät ymmyrkäisinä. Ei kukaan ole vielä tarttunut haaviin. Pahkeinen. Taidan noudattaa my virtual friend Huithapelin ohjetta ja täräyttää Suomi24:een rohviilin. Hiänkkii pääs treffeille ja juutas vieläpä rohmusi miehen mun kotikaupungista. Krhm...