Kesä oli, tuli ja meni. Nyt on jo niin kylmä, että piti kantaa korillinen puita ja tuikata uuniin tuli. Hrrrr! Kesä takasin ja vähän äkkiä!

Keskiviikkona oli varmasti yleinen Hauku sihteeri -päivä. Koko juuttaan päivän sain haukkumapuheluita kuinka huonosti meillä on järjestetty henkilökunnan parkkipaikkatilanne etenkin nyt rakentamisen aikaan. Kyllä siinä alko loppupäivästä huumori olla vähissä, kun monettakohan kymmenettä kertaa kuulee saman valituksen ja samat haukkumiset ja mie raukka olen ihan syytön koko jupakkaan. Itse asiassa kyselin bosseilta, että mites kun ton rakennustyömaan alle jää noin monta parkkipaikkaa, että mistä tilalle, niin vastaus oli, ettei se ole meidän ongelma vaan henkilökunnan. Mitäs tulevat autolla. Rrrrriight. Ja tonko mie sanon sit puhelimeen...?

Eilinen olikin sitten ihan narkoosipäivä, kun keskiviikko imi kaikki voimat. Olin niin deed kun vaan voi olla, henkisesti ja fyysisesti, vaikka oli nukkunut (vihdoinkin!) 9 tunnin yöunet. Kaikesta huolimati.

Tyäpaikkahakemus ei tuottanut edes tulosta sen vertaa että olisin päässyt haastatteluun. Olen enemmän kuin ihmeissäni! Todella kummallista. olin ihan sata varma, että näillä meriiteillä pääsen haastatteluun. Epäilen salaliittoa. Joko kostoa janoavalla Helunalla on näppinsä pelissä tai sit mun esimiehellä, koska se on taatusti tajunnut etten voisi olla hakematta ja todennäköinen valintakin olisi mahdollinen, et jos on soittanut sinne, että sitä ei muuten kannata ottaa, jos sattuu hakemaan. En yhtään ihmettelis. Jos minäkin ottaisin meidän virmasta ritolat, niin kusessahan olisivat.

Jokos kerroin, että olin kattomassa Taffen kans Kummankin kans -showta? En varmaankaan. Jumankekka että se oli hyvä! Ihan lois-ta-va! Sen jälkeen kierreltiin terasseilla ja kas kummaa, lopulta törmättiin Herra X:ään jonka seurassa oli Taffen hyvä ystävä, ja parihan ne olivat. Kyllä suoraan sanoen kyrpi ihan kympillä. Mutta minkäs teet. Ulkonäöllisesti se ei ollut juurikaan meikäläistä kummempi, saman tyyliset vaaleat lyhyet hiuksetkin sillä oli ja meillä molemmilla sattui olemaan turkoosi pusero päällä. Laihempi kyllä, mutta eihän sillä naisella ollut persettä eikä tissejä Olemoisinkaan. Ja kun se tanssi, niin ei paljon lantio liikkunut eikä peppu pyörinyt. Kuin olis kattonut liikehtivää rautakankea. No, sitä saa mitä tilaa. 

Männä viikonlopun olin sitten bestiksen luona Hesassa. Käytiin mummotunneli valloittamassa ja siellä sattui yksi ihan mukava Mikko, joka kylläkin oli vain käymässä Suomessa, koska asui ja työskenteli Münchenissa (varmaankin joo...). Tunnelissa soitti todella hyvä bändi, aivan mahtava oli sekin solisti kun veti Bon Jovia yms. kamaa. Erittäin positiivinen kuunneltava. Loppuilta oltiin jossakin tunnelin pubeista jossa soi 70- ja 80-luvun ulkomaiset iskelmät suomeksi. Katollaan naurettiin niille käännöksille ja laulettiin mukana :) Kaiken kaikkiaan oikein hauska reissu oli se.

Tänään tulee ystäväni tyttärensä, mun kummityttö, kanssa viikonlopuksi kyläilemään. Ihana nähdä tyttöä, kun viimeksi kesällä nähtiin.

Nyt unta kuulaan. Guudnait!