Diu diu! Ystävänpäivä ja laskiainen mennä vilahtivat männä viikonloppuna. Naapurin rouva (jonka kanssa olen tutustunut jo hieman paremmin, ja on yhdessä tehty reissu Helsinkiinkin) kävi sunnuntaina mökiltä tultuaan iltakahvilla ja laskiaispullalla, rupateltiin siinä melkoinen tovi. Laskiainen meinasi todella vilahtaa ohi, kun vasta iltapäivällä sain tietää, että on myös ko. "juhlapäivä". Kauhea paniikki iski, kun en ollut yhden yhtä laskiaispullaa vielä ehtinyt syömään. Ihmettelin vain kaupassa, että kylläpä noitakin paakkelseja ovat aikaisin ruvenneet kauppamaan, vastahan se on viikkojen päästä. Sekoitin siis lahjakkaasti pääsiäisen ja laskiaisen... Löin kaksi kärpästä yhdellä hiutaisulla, kun läksin teputellen kaupalle kerman ostoon. Tulipahan haukattua vähän raitista ilmaan ennen pullan ahtamista naamariin. Juuri kun sain laskiaispullat valmiiksi, niin Naapuri tulikin jo käymään. Hänen lähdettyään Kaveri (male) kysyi facessa lähtisinkö kahville, joka sitten kuitenkin muuttui sattuneesta syystä ystävänpäiväillalliseksi. Oli oikein lystiä. Vaikka ensin luulin joutuvani viettämään ystävänpäivän yksinään (jihuu, sain huikeat kaksi korttia), muodostuikin siitä loppujen lopuksi oikein mukava, jos ei päivä, niin ilta.

Tänään olisi ollut tämän vuoden eka henkilökunnan tanssikurssi-ilta. Jäipä kuitenkin menemättä, kun töissä alkoi mahassa kiertää varsin ikävästi ja lopulta sainkin ravata vessassa oikein olantakaa. Kotiin lähtöä tehdessä rupesi sen verran ankarasti kuvottamaan, että päätin jättää tanssimiset väliin. En halunnut a) tartuttaa muihin mahdollista oksutautia ja/tai b) paskoa housuuni kesken foxin tanssimisen. Olenkin makoillut ja ottanut rauhallisesti eikä ruoka ole käynyt mielessä lainkaan. Kerrankin!! Toivottavasti yö menee yhtä rauhallisesti.

Basistista ei ole kuulunut mitään sitten ystävänpäivän aamun, jolloin lähetti toivottelut. Kyllä sen asia todella täytyy olla niin, että jos mies mut haluaa ja oikeasti rakastaa, niin se menee vaikka läpi harmaan kiven mut saadakseen ja pitää yhteyttä harva se päivä eikä vain saunakaljoissaan viikonloppuiltaisin. Sain kuulla, että hän on avovaimonsa kanssa lähdössä pohjoiseen kaveripariskunnan kanssa "laskettelu- ja hauskanpitolomalle, ja vaikkei seksiä tms. tulla harrastamaankaan, niin onhan se jonkilainen irtautuminen arjesta", kertoi Basisti. Niin, onhan se. Mulle olisi ollut silkkaa kidutusta lähteä ex:n kanssa millekään lomalle tai ylipäätään teeskennellä pariskuntaa yhtään sen pidempään kuin oli pakko. Ja Basisti tekee sen vapaaehtoisesti, vuosikausia. Käsittämätöntä! Tai sitten ei.

Yhden työpaikan pojan (no, miehen, onhan se jo jotain 30 vee) ollaan pataroitu aika paljon yhdessä sen jälkeen, kun Taffe lähti opintielle. Tämä Duunari on naimisissa ja kaksi pientä lasta. Tämän hetken tietojen mukaan avioliitto vetelee viimeisiään ja Duunari rimpuilee eron ja lasten välillä. Ei asiassa muuten mitään, mutta Duunari on viime aikoina laitellut turhankin tiuhaan ja iltamyöhään (toisin kuin eräät) mulle tekstiviestejä, jotka ovat muuttuneet aavistuksen verran henkilökohtaisemmiksi kuin aiemmin. Hän on myös ehdottanut pariin otteeseen baariin lähtöä viikonloppuna, mutta mulla on ollut muita menoja, enkä ole varma olisinko edes lähtenyt ilman, että mukana olisi muutakin porukkaa töistä. Duunari on oikein mukava ja hauska kaveri, mutta sen enempää ei säväreitä aiheuta. Erilaisia kädentaitoja omaavana Duunari olisi varmasti monen anopin unelmavävy, varmaan meilläkin, mutta kun ei niin ei. Ja voihan olla, että menen asioiden edelle ja kuvittelen jotain mitä ei ehkä olekaan olemassa. Kaverina, jopa ystävänä, hän on loistotyyppi, olisi harmi jos se muuttuisi.  Tääkin on eroaan tehnyt jo parisen vuotta, mutta lasten takia sitten kuitenkin jäänyt. Basistista en tiedä mikä häntä siinä liitossa pitää, ehkä tottumus, kun ovat teini-ikäisistä asti seurustelleet.

Jos huomenna ei enää öklötä, niin lähden leffaan katsomaan Havukka-ahon ajattelijaa. Voip olla hyvä :) Ja huomisen jälkeen onkin enää yks yö perjantaihin ja viikonloppuun! Ihanaa!