Täälä tulee vettä taivaalta kaatamalla, vaan onneksi ei tullut männä perjantaina, kun meillä oli työpaikan kesäkauden avajaiset. Olipahan muuten mahtavat kinkerit, vaikka itse sanonkin :) Ekana risteiltiin Pyhäselälle ja takaisin, ja etenkin paluukyyti oli ihana, kun tuuli ei käynyt aurinkokannelle ja aurinko paistoi ja lämmitti oikein miellyttävästi. Sen jälkeen pyöräiltiin saunalle ja lyötiin grilli tulille ja osa porukkaa saunoi. Ja edelleen oli ma-ma-ma-mahtava viilis! Kympin aikaan lähdettiin sitten yhteen keskustan räkälään karaoketansseihin, kompromissina siihen kun muutamat halusivat laulaa ja muutamat tanssia. Mekin Juniorin kanssa laulaa luikautettiin - kuinka ollakaan - Yölinnun  Preussinpunaista ja meikä veisasi vielä yksinään Yölinnun Mennyttä miestä. Jonkinlainen mittari lienee siinä kuppilassa, että saako laulaja parketin täyteen ja ainakin meillä se onnistui :) Deekulan kanttikset katto meidän porukkaa aika hitaasti, mutta eipä annettu sen häiritä, ja jatkettiin heidän häirintäänsä ylipäätään pitämällä heidän paarissaan hauskaa. Täytyy sanoa, että oli oikein mukava ja hauska ilta, eikä aamukaan kovin kurja ollut, kun olin viksuna naisena killittänyt aina ½ litraa vissyä/vettä ennen jokaista sidukkaa.

Lahden miehestä ei ole kuulunut mitään moneen päivään. Loukkaannuin silmittömästi, kun se ei muistanut mua nimpparipäivänä. En oikein itsekään tajua, miks vedin siitä oikeen kunnon raivarit. Onnitteluja satoi runsain mitoin, joten kyllähän sen olettaa, että se tietty ihminen varsinkin muistaisi. Mutta kun ei muistanut. Ja nyt se on mulle elämää suurempi asia. Taidan olla pahemman kerran vinksahtanut. Joten ei ihme, ettei anna  kuulua itestään sen jälkeen :)

Keskiviikkona mun pitää levittää praimeri (heh heh.. krhm), kun laatoittaja tulee sit torstaina, ja silloinkin mun pitää olla apumiehenä. Tänään tarviis hakea laatat ja muut tykötarpeet valmiiks. Nyt vaan tuo vesisade ei oikeen nappaa. Ehkä siirrän hakemisen keskiviikolle. Kassotaan nyt.