Yllättävän rankka on ollut tämä viikko tuon kellon siirtämisen takia. Ihan kuin yrittäisi vuosien koomasta herätä aamuisin ja vielä töissäkin on silmät ihan ristissä. Viikonloppu tulee enemmän kuin tarpeeseen, vaikka pahoin pelkään, että univelat vain kasvavat.

Huomenna menen katsomaan kaverin kansalaisopiston teatteriryhmän näytelmää ja lauantaina ystävän luo iltaa istumaan, ehkä vähän laulaa luikautetaan karaokee ja mahdollisesti jopa baariin asti saatetaan mennä. Jos jaksetaan. Olis ilmaiset liputkin, joten ei ainakaan se tekosyy riitä, että on liian kalliit liput. Valitettavasti siellä vain ei ole lauantaina kummonen esiintyjä. Joka tapauksessa, mikäli nykyiset merkit paikkansa pitävät, niin sunnuntai menee varsin loivaliikkeisenä, menipä baariin tai ei. Ja sitten on maanantaina totaalisen ryytynyt.

Basisti lähtee tänään pelimatkalle ja kysyi voitaisko soitella viikonlopun aikana. Vastasin, että soittele vaan. Mulla on vain jonkun verran menoja iltasin, etten voi luvata, että vastaan. Mikähän sillä nyt oikein on? Toudella outoa käytöstä. Vai johtuukohan se mun etäisehköstä suhtautumisesta häneen ja hänen ehdotuksiin. Et en olekaan helema hampaissa häntä vastaanottamassa ja joka päivä viestittelemässä.

Matkakuume alkaa nostaa päätään, vaikka reissuun on vielä 2 kk aikaa. Pikkuinen ongelma on se, että ehditäänkö Kreetan koneesta jatkolennolle kotiin, kun lentojen välillä ei ole kuin 1 h 40 min aikaa. Tuntuu tälleen ruhtinaalliselta, mutta kun matkatavaroita ei voi kohteesta tsekata kotimaan koneeseen, kun kyseessä ei ole liittymälento, vaan erillinen lentovaraus. Eli joudumme odottamaan matkalaukut ruumasta, juoksemaan kotimaan lähtöselvitykseen ja sitten turvatarkastukseen. Ja siihen päälle vielä paniikki siitä, että Kreetan kone on syystä tai toisesta myöhässä. Viimeks se oli vartin myöhässä, paikalliset lentokenttävirkailijat kun tekivät "istumalakkoja", lähtöselvitystiskit avattiin, mutta matkustajia ei palveltu. Istua töröttivät vain siinä tyhjyyteen tuijottaen puoli tuntia. Toisia oli istutettu lentokoneessa kiitoradan syrjässä tunti ennen kuin lähtölupa oli annettu. Et ei sit mielellään tämmösiä temppuja toivota. Ja kotimaan lentohan on just sellainen, ettei sitä voi muuttaa tai perua siten, että saisi rahansa takaisin. Good thinking...