Joo, tässä on tullut vietettyä blogin suhteen hiljaiseloa, töissä ei oo kerenny ja kotona ei oo jaksanu.

Männä viikolla sain kuin sainkin mun uudet verhot. Eikä tämä homma tietenkään mennyt kivuttomasti. Verhot kun olivat nääs liian lyhyet ja vaikka verhossa on kudottua raitaa, hyvin selkeä ja helppo leikata kohdilleen, niin eikös se perkele oltu osattu leikata päin persettä. No eikun verhot takaisin kauppaan ja reklamaatiota jämäkästi tekemään eli vaadin uusia verhoja. Kauppa (Vallila Interior) tarjoutui pidentämään verhoja, mutta sitten se raita vasta olisikin ollut epäsuhtaisesti jaoteltu. Ja minkä näköinen on verho jonka alakäänne on semmoinen nysä? Ei minkään, eikä se silloin laskeudu edes nätisti. He nyt jokatapauksessa pidentävät ne verhot ja katson onko niistä mihinkään eli ei ole. Tiedän jo nyt. Ohueen läpikkuultavaan kankaaseen jää aivan satavarmasti jälkiä ompeleen purkamisesta ja helmaan taitoksen jälki. En ikimaailmassa suostu sellaisista verhoista maksamaan sitä hintaa kuin nyt maksoin odottaen sen tasoiselta liikkeeltä saavani täydellisyyttä. Ne ei ole sitä mitä tilasin. Odotan vaikka maailman tappiin, että saan uudet verhot. Toinen vaihtoehto heillä oli kaupanpurku. Halvemmaksi heille tulisi ne uudet verhot. Myyjä selitti kädet täristen miten tässä nyt oli tullut tällainen virhe ja plaa plaa plaa. Mua niin jurppi jo se, etten saanut niitä verhoja silloin kun alunperin ne lupasivat eli ennen vappua, vaan 1,5 viikkoa myöhemmin. Sitten ne on liian lyhyet ja leikattu silmät kiinni. Vaikka olin peräänantamaton, pettynyt ja vihainen, mutta erittäin hillitty ja asiallinen, myyjä oli välillä itkunpartaalla. Odotan jäännityksellä, mitä tuleman pitää. Jos saan 70 % hyvityksen, niin otan ne paskat verhot, muuten saavat ruveta tilaamaan lisää kangasta ja ompelemaan uusia uutimia.

Eli siinä meni helatorstai täydessä vitutuksessa. Toki ehdin välillä ottamaan aurinkoa, kitkemään kukkapenkit, leikkaamaan ruohon ja pesemään pyykkiä. Perkkuna olinkin töissä, josta sitten Pikkusiskon kans liuettiin hyvissä ajoin pois, koskapa siellä ei paljoo ollut porukkaa paikalla, ja lähdettiin shoppailemaan. Ennestään suppea vaatevarastoni karttui sifonkipuserolla ja kahdella topilla H & M:n putiikista. Kun suoriuduin kotiin, tartuin haravaan ja haravoin ruohonleikkuun jälkeensä jättämät ruohoklöntit pois. Sen verran pitkäksi oli ruoho venähtänyt.

Lauantai menikin mökkiä siivotessa mutsin kanssa kesäkuntoon. Nyt voikin sitten jo yöpyä siellä. Tiedossa on vielä savusaunan ja tavansaunan siivoamiset ja rannan putsaus korsista ja muusta sälästä sekä laiturin kiskominen veteen.

Tänään kävin isän kanssa ostamassa sävytetyn puusuojan terassille ja siivosin terassin huolella. Ensin luuttusin ja sitten hankasin harjalla ja lopuksi laskin täydellä paineella vettä puutarhaletkulla. Jos huomenna sää sallii, isä tulee maalaamaan kuistin, terassin ja eturaput.

Huomenna ois aamusta hammaslääkäri ja töitä vuorotta koko viikko. Yök.