Jepulis jees, tänään tuli valtaisat veronpalautukset, josta suurin osa menee kyllä säästöön, joilla lyhennetään valtaisaa asuntolainaa sitten aikanaan. Buaah!

Siltikään en voi olla jalkauttamatta itseäni kaupungille joululahjojen metsästykseen. Itseasiassa mulla on aika hyvin selvillä mitä kenellekin hankin ja muutamat lahjat on tullut jo ostettuakin. Ainoat ongelmat on yksi kummipoika ja mutsi. Jari Tervon Troikka lähtee isukille, veljeni saa meiltä astianpesukoneen yhteislahjana, ja siihen lisäksi ostan ison paketin astianpesuainetabuja (varmaan on niistä onnessaan..), yksi kumilapsi saa Keijut-pussilakanat, toinen Simpsonit kirjan, yksi lääkärinlaukun ja yksi muistipelin. Ripille päässeelle en ajatellut enää ostaa joululahjaa. Korkeintaan jonkun suklaarasian tms. pienen jutun. Kamujenkin lahjavaihtoehtoja on tallennettu muistiin.

Harmittaa kun ei mun uusi sohvapöytä pääse saapumaan jouluruuhkan vuoksi aatoksi kotiin. Hyvä jos ehtii uudeksikaan vuodeksi.

Pikkujoulujärjestelyt käyvät kuumana. Ens perjantaina meitä ei paljoo töissä sitten näy, kun ollaan laittamassa paikkaa juhlakuntoon. Jee!