Tänään kuulin taasen kommentteja uudesta kuontalostani. Väri sopi minulle kuulema oikein hyvin ja näytin söötiltä (?) ja hetken kierreltyään ko. henkilö sanoi, että entiseen verrattuna näytän huomattavasti vakammin otettavalta. Miten musta ei sanat "söötti" ja "vakavasti otettava" sovi oikein samaan lauseeseen? Ja eikö blondit ole uskottavia?

Mun Kesäksi kuntoon -kampanja jäi syksyn tullen vähän*) hunningolle. Syytän siitä täysin mun Oktoberfest-matkaa. Vaikkei Saksa paska maa ollutkaan, niin ei ne siellä osaa syödä terveellisesti kevyestä puhumattakaan. Ja oluthan tunnetusti enempi lihottaa kuin kuihduttaa. Epämääräinen ruokavalio ja herkkujen mussutus jäi päälle. Nyt on pako ottaa itteään taas niskasta kiinni. Parit valokuvat saivat taasen kavahtamaan paisunutta olemustani. Jurppii miten sitä onkaa itsekuri kiven alla. Ja juuri kun olen tämän kappaleen saanut päätökseen, alkaa vatsa kurnia julmetusti.

No, ruokaa ei tipu ennen kuin kotosalla. Meen Sailun kans vielä kaffelle töiden jälkeen ja taistelen, tai ainakin yritän taistella, kahvilan ihania herkkuja vastaan. Eilenkin vedin surutta munkkia ja Jaffa-keksiä naamariin. Ja viikonloppuna karkkii ja muuta hiplettä. Lenkkeilyt (kävely) on kans jääneet väliin paskojen kelien vuoksi. Ei hotsita yhtään tarpoo vesisateessa. Pitäisi olla kumpparit ja kunnon sadetakki ja vähänkös kumppareilla on huono kävellä eikä sadetakkikaan ole paras mahdollinen ulkoiluvaatevalinta. Jospa pian pakastuisi ja loskapaska jäätyisi, niin pääsisi lenkuttelemaan. Unikin saattaisi tulla herkemmin.

Vielä tunti ja sitten puuuuuis!

*) TODELLA vähän