Ou jees, miörikyl häs häppend. Silmä on siis jotakuinkin siedettävän näköinen ja kaiketi siihen uskaltaa huomenna laittaa jopa meikkiäkin vähän. Eli ei ihan pilalle mee pikkujoulu sen takia. Mut nuolaisen vasta huomenna tai annan jopa tipahtaakin. Huomennahan sen näkee missä kuosissa mun ööga lopulta on.

Nyt sitten kiireesti kauppaan, sitten uunin lämmitykseen ja pyykinpesuun ja ehkä jopa lenkille. Eilen teputtelin tunnin ja kotona vielä riekuin Fröbelin palikoiden tahtiin puolisen tuntia: "Oikee kyynär eteen, oikee kyynär taa...", "Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat...". Voin sanoo, että kun muutaman kerran riekkuu noiden mukaan, niin hiki siinä tulee. Syömisten kanssa olen toistaiseksi palannut ruotuun. Näkyvää muutosta ei vielä ole havaittavaissa. Dääm.

Viikonloppua! Olkoon reissumme Savoon suotuisa :)

P.S. Duunimies on muuten ihan "naapurissa" Tahkolla, oman työporukkansa kanssa. Sanoi, että voitaisi tulla millon vaan heidän mökkiinsä tai he voi tarvittaessa hurauttaa taksilla Kuopiositiin, jos on tanssittajista puute. Vaihdoimme myös jopa parit tekstarit tässä työpäivän aikana - työkännyillä tosin. Hmmm... lähteekö homma etenemään vai mitä? *Tshihi*