Terveisiä lomalta! Olen täällä siis lomalla. Loma on mennyt ihan hyvin, sää on ollut aurinkoinen. Upeeta!

Vähemmän upeeta on se, että autoa piti kuin pitikin korjata ja varsin paljon, 600 euron edestä. Joku jousi oli poikki, toinen äänenvaimennin rikki ja takajarrupalat finaalissa. Sylettää niin maan pirusti! Pakko vinguttaa visaa, muu ei nyt auta. Toivottavasti ensi vuonna ei olisi remppaa noin paljon. Saahan sitä toivoa. Tässä tilanteessa etenkin Iltalehden horoskooppi huvitaa erityisen suuresti:

"Olet mukavissa tunnelmissa etkä vähiten siksi, että saat osaksesi poikkeuksellisen ihanaa huomiota. Harvinaisen ihana tiistaipäivä ja -ilta."

Kyllä justiinsa näin...

Kuopion heila otti yhteyttä, on tulossa maisemiin huhtikuun puolen välin kieppeillä ja ehdotti tapaamista. Sitten eilen tuli tekstari, onko mulla torstaina - tällä viikolla - mitään tekemistä jos hän tulisi vaikka päiväselti käymään! Mikähän sitä nyt vaivaa? Tiedän, puutostila ;) Mutta matkustaa nyt pari tuntia suuntaansa meikäläisen takia, niin huh huh. Tosin, miksikäs ei hyvän eteen töitä tekisi Nauru Luulisi kuitenkin lähempääkin löytyvän vähemmällä vaivalla.

Loppuviikosta ois kiva lähteä vähän viihdykkeelle, mutta bailukaverit tuntuvat olevan kiven alla. Harmillista. Yksinään ei huvita yhtään lähteä enää notkumaan baaritiskille. Joutunen tyytymään omaan seuraani kotisohvalla.

Lähden jatkamaan lomailua.