No niin, ei tullut ei Basisti aamukahville kuten ounastelinkin. Sunnuntaina ei kuulunut mitään eikä herra suvainnut ilmoittaa, monenko aikaa on aamulla tulossa. Olisiko sitten pölähtänyt ennen sian pierasua vai vasta aamupäivällä, sitä en tiedä, koska ilmoitin ettei tarvitse tulla ollenkaan, kun ei ole voinut ilmoittaa tarkkaa aikaa tai perua, kuten yleensä tekee. Olisi kuulema oikeasti ollut tulossa (varmaan joo), mutta ajatteli vasta maanantai-aamuna ilmoitella tulostaan tyyliin olen kohta oven takana. Ei oo mun juttu tollanen. Hänestä se olisi ollut sponttaania. My ass! Mulla oli loma enkä todellakaan halua kukkua aamutuimaan ylhäällä odottelemassa tuleeko joku jannu kylään vai ei, ja jos tulee, niin monenkohan aikaan. Nytpä ei sitten ole hänestä kuulunutkaan mitään 6 päivään. Olkoon.

Perkkuna olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa katsomaan pitkästä aikaa Mambaa, mun all time favourite bändiä. Tosi kivaa! :) Toivottavasti olisi porukkaa muitakin kuin  vain kourallinen, kuten kertana eräänä kun Suurlähettiläät olivat keikalla ja paikalla oli 12 maksanutta asiakasta. Järjestäjä arveli, että viidakkorumpu riittää, mitä sitä ilmoituksista maksamaan. Viidakkorummun ongelma oli vain se, että paikka jossa keikka oli, oli paritanssijoiden suosiossa, ja eivät he ko. bändistä välittäneet eivätkä täten siitä muille tiedottaneetkaan. Minäkin sen vahingossa huomasin paikan omilta sivuilta. Väen vähyydestä huolimatta Suulähettiläät vetivät täyspitkän keikan encoreineen kaikkineen ihan täpöllä. Ja me jorasimme kuin viimeistä päivää vastaten ainakin 100 henkilöä. No, se niistä muisteloista.

Mietin tässä kuumeisesti lähtisinkö opiskelemaan. Siis työpaikan kustantamana. Opinnot kestäisivät 8 kk ja vaatisi lopputyön, loppuseminaarin ja kypsyyskokeen ja saisin kiinteistö- ja projektipäällikön tittelin. Jos tuohon ryhdyn, niin se pitäisi jaksaa vetää sit loppuun asti. Vähän epäilyttää riittävätkö mun rahkeet. Siis älyllisesti ja fyysisesti. Ja ottavatko ne mut koulutusohjelmaankaan. Sitten toinen mikä mietityttää, onko mun yksiköllä tarjota mulle koulutusta vastaavaa työtä, vai teenkö päällikön tittelillä edelleen toimistosihteerin hommia, toimistosihteerin palkalla. En saanut mitään korotusta kiinteistösihteerin tutkinnostakaan. No se nähdään pian miten käy. Voihan olla etten saa edes hakea koko koulutukseen.

No viikonloppua vain nyt odottelemaan.