Vähänkös ihana viikonloppu! Mitkä kelit!! Perkkuna kävin kaverin mr. T:n kans terracella ja oli oikein rattoisaa. Otin ekan kerran pyörän käyttöön ja vieläkin on siitä perse kipee.

Lauantaina oltiin Saikun kans kartsalla pärtsäilemässä ja tuli vähän shoppailtuakin mm. Pentikin ihanat vahakangastabletit. Ostin murretun vihreät ja Sailu osti samanlaiset siniset ja vihreät, oikein kauniit. Toisesta kaupasta lähti Espritin tunika, Apulannan uusin Kuutio-levy ja sitten Tehosekoittimien vanha tuotos. Hyvää autoilumusaa, sekä kosmetiikkaa pilvin pimein.

Kaupunkikierroksen jälkeen karautin mökille. Siivottiin mutsin kans toinen rantasauna ja kiskottiin laituri veteen ja sen alle asennettiin 5 kappaletta isoja styrokspaloja. Ei oo mikään helppo homma, kun laitui painaa ihan perkeleesti. Oli ihana saunoa rankan uurastuksen jälkeen ja kävin kolme kertaa kyykkyuinnilla eli kahlasin puoleen reiteen ja kyykistyin nopeasti. Sen huikeampaan suoritukseen en kyennyt veden jäisen lämpötilan vuoksi. Oli hienoa tänä aamuna teputella laiturille ottamaan aurinkoa, joka porotti täysin pilvettömältä taivaalta. Tänään sitten uinkin, neljä eri kertaa ja ihan ilman saunaa. Sen verran oli pintavesi lämmennyt meidän poukamassa, että kärsi oleilla pidenpäänkin kuin pikakyykyt heittää. Sitten siivottiin rantaa kaikesta sinne kasaantuneesta kaislasta, kepeistä ja lehdistä. Urakoitiin reilu tunti siinä helteessä, ja saatiinkin jonkin verran rantaa siistimmäksi. Vielä siihen jäi kuitenkin puurtamista seuraavallekin kerralle.

Huomenna on pitkästä aikaa kiva mennä töihin, Taffe tulee kesäksi ja uusi sihteerikin aloittaa duunin. Huominen meneekin uutta opettaessa ja Taffen muistia virkistäessä.

Kesä on alkanut - ainakin vähäksi aikaa.