Täälä ollaan ja hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Pikkujouluista selvisin vähin vaurioin; tuunika sai pikkuisen kylkeensä, kun helma tarttui karheaan pöydän kulmaan ja "pykääntyi" ja jalat oli tanssimisesta kipeet vielä sunnuntainakin. Varsinaista kankkusta ei ollut, mutta valtaisa väsymys sai nukkumaan melkein läpi koko lauantain.

Kerroin kahvihuoneessa perkkuna vauvaunestani, niin siitä intoutuneena yksi herroista tuli loppuillasta esittämään (kiihkeaästi korvaan hönkien): "Mie halluun nussii siulle tuolla saunalla niitä tyttövauvoja!" Ööö..tuota jospa nyt kuitenkin vielä harkittaisiin tuota asiaa uudemman kerran...Ja poiiiiis.

Perkkuna meidät kutsuttiin joululounaalle erään firman taholta. Sen jälkeen mentiin Taffen kanssa pariksi tunniksi laittamaan juhlapaikkaa kuntoon, kantamaan pöytiä sun muuta puuhaa. Esimiehen luvalla tietysti. Olikin ylen mukava tämän jälkeen palata töihin ja lähteä kotiin valmistautumaan pikkujouluun, kun sähköpostissa odotti kahdelta meidän yksikön naiselta kunnon haukkumiset. Syynä se ettemme heille sanoneet mitään joululounaasta = syytökset siitä että meidät kutsuttiin ja heitä ei ja laiskottelusta ja pitkistä tauoista = käytiin laittamassa juhlapaikka kuntoon, kun se ei itekseen mene järkkään. He kuulema ovatkin vain kakkosluokan kansalaisia ja me saadaan kaikki kiva ansiottomasti. Meikäläinen raivostui tästä ihan siis totaalisesti! Kiitin molempia kannustavasta ja rakentavasta materiaalista ja toivotin joulumieltä heillekin sekä lämpimästi tervetulleiksi pikkujouluun, jossa kaikki odottaa valmiina juuri heitä varten. Toinen älysi pyytää anteeksi, joskin väkinäisesti ja väärästä asiasta, toinen katsoo toimineensa täysin oikein. Kummallekaan emme Taffen kanssa ole jutelleet pikkujoulussa eikä vieläkään ole keskusteltu kuin pakolliset työhän liittyvät jutut. Mua saa loukata monta kertaa, mutta sitten kun tulee se kuuluisa viimeinen naula, niin paluuta ei ole ja Miimun viha on kauhea. En anna anteeksi enkä varsinkaan unohda. Etenkin kun asia, josta haukutaan täysin lyttyyn, on niin naurettava ja perusteeton että itsekin sen tietävät.

Tänään saatiin joululahjaksi Meukow Vanilla pullot yhdeltä yhteistyökumppanilta. Ja nyt kinkun ostoon.