Viikendi oli ja meni ja oli oikein rattoisaa. Serkku tuli kyläilemään ja lähti ajelemaan takaisin Etelä-Suomeen tänä aamuna. Serkku yllättikin sitten oíkein kunnolla, kun kysyin siinä ruokaa laittaessa että eikös sitä poksauteta kuohari kuten tapana on ollut aina meidän kesken, niin serkku vaan totesi, että ei pysty nyt oikein kuoharia nauttimaan, kun on nyt tuota perheen lisäystä tulossa. Siis TÄH???! Mun serkku on aina sanonut, että hän ei halua lapsia ikinä ja kun aikoinaan aloitti vakavan seurustelun nykyisen miehensä kanssa, oli tällekin sanonut, että mieti tarkkaan haluatko tosiiaan olla suhteessa johon ei lapsia tule. Vielä vuosi sitten serkku oli vakaasti sitä mieltä, että ei lapsia, kun menivät naimisiin. Niin se elämä muuttuu ja mieli. Ensin hetken verran kirpaisi jostain syvältä sielusta, että serkku joka ei halunnut lapsia, saakin sitten vauvan, mutta minä joka ole aina halunnut lapsen, en sitä tule saamaan. Sitten hetki meni ohi ja olen todella iloinen serkkuni puolesta. Pariskunta on todella rento ja rauhallinen eivätkä turhia stressaile, niin on mukava nähdä heidät vauvan kanssa puuhastelemassa. Lokakuussa on h-hetki.

Lisäksi viikonloppuun kuului mm. kukkien istutusta ja ostin parit uudetkin kukat: mustasilmäsusannan amppelissa etuoven viereen roikkumaan ja aniliininpunaiset uuden guinean liisat kukka-altaaseen. Käytiinpä tekemässä pitkät kävelylenkitkin la ja su ja lauantai-iltana oli torilla kesän avaus ja siellä olivat Laura Voutilainen ja Sami Saari esiintymässä. Siellä sitten jorailtiin pari tuntia. Muuten oli rauhallista oleilua ja Tätskän luona käytiin kyläilemässä.

Tällä viikolla olisi sitten työpaikan iltamat torstaina. Voipi olla perkkuna vähän heikko happi. Tai sitten ei. Porukkaa on ilmoittautunut ihan kivasti, toivottavasti säät suosivat.