Ristus, että osaa olla runko kipee! Eilen meni 2,5 tuntia kontatessa kuistin lattialla saumaksia pestessä. Polviin tuli palovammat, kun ei ollut mitään polvisuojia ja haalari hankasi karhealla kivilaatalla nuohotessa. Illan sitten hölväsin palovammoihin Bebanthenia. Pikkusen nuo varkkukaprit hankovvaa... Vaan että mulla onkin nyt hieno kuisti! Tänään enää laitetaan silikoonit lattia- ja seinälaatan rajalle, ja koko komeus on valmis.

Tänään pitäis ehtiä ampaista vielä Enoon hakemaan Träppi hyönteispyydys. Ajo matka n. 35 kilsaa. Ja miks en osta sitä kotipaikkakunnalta? No siks kun sellaista ei täällä sivistyksen mekassa myydä. Joutuu siis lähtemään merta edemmäs kalaan. Tää Träppi houkuttelee kaikki lentävät hyönteiset 120 m² alueelta ja pyydystää ne sisäänsä säiliöön. Kaikkein parasta tossa on se, ettei siihen tarvita mitään myrkkyä ja kuolleet hyönteiset voi tyhjentää linnuille seisovaksi pöydäksi. On kuulema todella tehokas ja kuisti on taas käyttökelpoinen, kun ei hyttyset oo siinä korvan juuressa inisemässä ja verta imuttamassa. Hilaan ton masiinan mökille. Viime kesä oli yhtä tuskaa, kun ei voinut olla sisällä, ja kuisti oli ainoa siedettävä paikka oleilla lämpötilansa puolesta, mutta sitä hyttysten määrää!! Tsiisus sentään! Tänä vuonna olen ovelampi ja loppuu se itikoiden hyvän olon tunne. Tosin, että vaikutus olisi täydellisen tehokas, Träppi olisi pitänyt asentaa heti alkukeväästä. Mutta vaikuttaa kuulema hyvin vaikka nyt sen laittaa. Taistelu alkaa :)

Huomenna saan sitten uuden pään. Jo on aikakin! Mulle on kasvanut semmonen hippiletti ettei määrää! Saan tukan ponskarille asti! Sellasen Pikku-Myy version :) Ja pitäähän kampauksen olla kohdillaan kun perkkuna on sitten ne harjakaiset. :)