Kylläpä nauratti tämä tänään saamani sähköpostitsoukki:

Kolme naista, yksi single, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut, tapasivat toisensa. Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa. He päättivät kokeilla miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä. He päättivät pukeutua mustaan nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn, korkokenkiin ja että he meikkaisivat itsensä viettelevästi. Naiset pättivät toteuttaa suunnitelman illalla, kun mies tuleee kotiin.

Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa ja he vertailivat kokemuksiaan.

Single kertoi:  Hän kertoi pukeutuneensa sovitulla tavalla ja että kun poikaystävä tuli ovesta, hän kiljahti villisti ja he rakastelivat heti neljästi suoraan eteisen lattialla ja ilta oli muutenkin ihana.

Kihloissa oleva kertoi: Hän sanoi  pukeneensa sen nahkaisen mustan bodyn ja korkokengät ja oli rajannut vielä silmät saadakseen viettelävän katseen aikaiseksi. Eteisessä odoteltuaan oli tullut kylmä, joten hän laittoi sinikettuturkkinsa olkapäille ja odotteli vielä miestään. Kun mies oli tullut kotiin, hän oli riisunut turkin nähdäkseen mitä naisella oli sen alla ja karjahtanut villisti ja suudellut kihlattua joka paikasta ja sen jälkeen makuuhuoneessa rakasteltiin villisti kahteen kertaan.

Naimissa oleva kertoi: (Hieman pettyneellä äänellä) Puin sen upean uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengät ja meikkasin itseni huolella ja näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä. Kun mies tuli kotiin, hän meni suoraan sohvalle maata, otti kaukosäätimen ja huusi:- Kuules batman, mitä meillä on ruokana tänään?

A-ha-ha!! Huomenna pitää olla ylhäällä jo ennen sian pierasua ja karauttaa kumijalalla junan kyytiin, joka lähtee 6.10! No, yritän saada nukuttua siinä matkalla. Toivottavasti ois tyhjä juna, niin ei kukaan a) puhua kailota puhelimeen, b) kuuntele iPodilla musaa niin kovasti, että minäkin sen kuulen vaivattomasti, c) teinilauma ole sössöttämässä ja kiroilemassa ja potkimassa mun istuinta takana tai d) kakara juoksentele käytävää edestakaisin. Saapi nähdä millainen se tilaisuus oikein on, johon olen menossa. Kohokohta on ehdottomasti ystävän tapaaminen ja illallinen kreikkalaisessa ravintolassa. Nam.

Jaaha, nyt sitten kotia kohti. Moikku!