Ei oo tarvinnu juurikaan kahteen yöhön nukkua, kun eräs taivaankappale pällöttää taivaalla täytenänsä. Väsyttää niin maan helvetisti, että hyvä kun en oo istualleen töissä nukahtanut. Oon jo miettinyt luomien nitomista otsaan kiinni, ni ainakin silmät pysyis auki. Olen läsnä ainoastaan fyysisesti. Aivotoiminta näyttää pelkkää viivaa. Kotiin mentyäkään ei voi käydä nukkumaan, että sais sitten yöllä nukuttua - ehkä.

Eilissä päivä meni ihan tyhjää nauraessa "pikkusiskon" kanssa. Elinvuosia tuli lisää ainakin 30. Sitä se unen puute teettää.

Tänään pitäisi jaksaa lähteä kaverin kans yhdelle töiden jälkeen. Eilen oli hänen synttärit, mutten yksinkertaisesti jaksanut enää iltapäivällä pitää silmiä auki ja lähteä yhdelle sidukalle hänen kanssaan. Eipä ole hääppöinen energiataso tänäänkään. Perkkuna lähdetään sitten "systerin" kans hummaammaan. Sitä ennen on kyllä pakko saada nukuttua. Jos ei muuta niin sitten vaikka purkkiunta. Niitäkään tabuja ei enää oo montaa jäljellä. Pitäisi melkein uusia taas resepti työterveyshuollossa. Se vaan on niin vaivalloista, kun ne alkaa kyselemään kaikkee älytöntä stressitasoista, työuupumuksesta ja -hyvinvoinnista sun muista. Ei mene kajuuttaan, että mulla vaan on aika ajoin unettomia jaksoja eikä ne välttämättä johdu mistään katastrofista. Enkä jatkuvaan siellä oo reseptiä ruinaamassa, se 30 tabun purkki riittää vuodeksi.

Vielä pitäisi sinnitellä 1,5 tuntia. *huokaus*