Olen tässä viime viikon vältellyt kaikenlaisten herkkujen syömistä ja eilenkin postissa pakettia kummipojalle lähettäessä meinasin jo ostaa yhden Fazerin uutuussuklaapatukan, mutta pysyin kuin pysyinkin lujana enkä ostanut ja sitten oli hyvä mieli. Kun tulin kotiin ja oli käynyt Elloksen paketin, niin jumavita sentään, siinä oli yllärinä mukana kolme kappaletta niitä uutuussuklaapatukoita! Että jos et kaupasta osta niin kyllä ne sulle kotiin lähetetään! No senhän arvaa miten siinä kävi. Kaikki kolme makua piti tietenkin testata. Onneksi ovat sentään kapeita pikku pötkylöitä. Paras oli ehkä maitosuklaasuolapistaasipähkinä. Sitten tummasuklaasitruunankuorimustapippuri ja sitten valkosuklaamansikkabasilika. Varsin mielikuvituksellisia yhdistelmiä, mutta yllättäen hyviä. Ylläribägissä tuli myös huulipuna ja IsaDoran huulikiilto ja kynsilakka. Oikein käyttökelposia.

Huutosen poika lupasi eilen säätiedotuksessaan tänne pilviä pirusti ja lumisadekuuroja, mutta ainakin tällä hetkellä aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta. Eipä tekisi mieli olla ulkona ei.

Eilen ostin uuden tukan kähertimen, kun entinen alkaa hajota käsiin. Täydensin myös tulevia kutsuja silmällä pitäen shampanjalasivarastoa neljällä kappaleella. Enkä malttanut postissa olla ostamatta uunituoreita aivan ihania ruusupostimerkkejä. Kiva kun nykyään tehdään kauniita postimerkkejä.

Tänään mun täytyy ehdottomasti siivota mun työ/vierashuone kaatopaikasta siistiksi oleskelutilaksi. Jo viikonlopun juhlien takia ja sitten ensiviikolla tulee Serkku pienen Kiira-vauvan kanssa kyläilemään. Pitää olla ahkera, kun pääsen kotiin. Voisin virittää viimein verhot siihenkin huoneeseen. Ovat vain lyhennystä vaille valmiit...