Se on mökkeilykausi avattu nyt! Lauantaina meni 6 h ja rapiat mökkiä siivotessa talven jäljiltä asumiskuntoon. Jestas sitä hämähäkinseittien määrää!! Meikäläinen raatoikin sitten ihan huolella, kun tuolla mutsilla alkaa olla ikää jo sen verran, ettei toisella kovin raskaita duuneja viitsi teetättää. Vaikka sanotaan, että laiska työnsä luettelee, niin tässäpä vähän osviittaa: Pesin ikkunat, kannoin matot ulos ja puistelin ne, kannoin kaikki patjat ja tyynyt ulos ja tamppasin ne, imuroin mökin lattiat ja seiniltä ne hämähäkin seitit joihin yletin ja jotka huomasin, sitten luuttusin vanhalla kunnon konttaustyylillä lattiat, kannoin matot, patjat ja tyynyt sisälle ja tein ruuan. Ja voin sanoa että olin jotakuinkin aika deed. ton jälkeen. Olis voinut kuvitella, että unikin olisi tullut saman tien ja koko yön olisin nukkunut kuin tukki, vaan kun ei. En vaan osannut nukkua 60 cm kapeammassa sängyssä kuin mihin oon tottunut. Ja klo 4 - 5 aikoihin alkoivat ensin kurjet/joutsenet mölistä, sitten lokit ja sitten loput vitskuttajat. Nuku siinä sitten.

Sunnuntai meni vähän rauhallisemmin, mitä nyt puhdistin saunan katon havunneulasista ja muusta roskasta ja haravoin pari tuntia paahtavassa helteessä. Kerkisin kuitankin välillä ottaa vähän aurinkoakin ja ottaa pienet tirsat siinä samalla :) Raatamisesta huolimatta oli ihana olla taas pitkästä aikaa mökillä. Viimeistään sillon alkaa kesä, kun sinne pääsee laineiden liplatusta ja linnunlaulua kuuntelemaan.

Tänään pitää viedä fillari huoltoon, että perkkuna on hyvä poleksia töihin, kun silloin klo 15.00 starttaa paatti risteilemään pitkin järven selkää mukanaan meidän työporukkaa. Olispa hyvä ilma!