Jep, Siperia is bäk. Pakkasta on -14 ja lunta tulee vaikka entisiäkin on vielä tallella. Onneks sentään aurinko paistaa siniseltä taivolta.

Eilen sain Ellokselta uudet verhot luonnovalkoisten (persikka/vaaleanpunainen) tilalle. Ja tällä kertaa väri meni nappiin. Paketista kuoriutui puhtaanvalkoiset verhot, jotka silitin, ripustin paikoilleen ja olin ylen tyytyväinen. Verhot ovat sen verran paksutkin, että pimentävät huonetta sisään paistavalta pihavalolta, kun ne sipaistaan akkunan eteen.

Maanantaisen päänsäryn seurauksena unohdin mennä hakemaan mun verhokangasnäytteet. Tänään uusi yritys. Toivottavasti ne saa olla sovituksessa pidempään kuin päivän, koskapa pikkasen lykkää mulla kiirettä tällä viikolla. Tänään on siivousta ja uunin lämmitystä ja verhoshowta. Huomenna pitäisi mennä katsastamaan kummipoikaa ja käydä kaupassa ja siivota kämppää. Perkkuna tuleekin jo Serkku kylään ja on koko viikonlopun. Ei siinä paljon ehditä verhojen kanssa aprikoimaan.

Torstai on muutenkin mielenkiintoinen päivä. Työn puolesta olen nakitettu erääseen projektiin koko päiväksi toiselle puolelle kaupunkia. Eipä siinä muuten mitn, mutta kun multa ei erikseen kysytty, että haluanko siihen vai en tai että olisi edes ilmoitettu, että ootpa nyt tällaisessa projektissa. Huomasin osallisuuteni asiaan vahingossa. En edes tiedä mitä asiaa varsinaisesti käsitellään ja mitä multa odotetaan ja mitä siellä huomenna tehdään. Että tosi kiva.

Ajattelin hahmotella viikonlopun menuta vähän; perjantaina jos tekisin sämpylöitä ja feta-broileri-pastasalaattia. La sitten suppilovahverokeittoa alkuruuaksi ja texmexmaustettuja kirjolohimedaljonkeja ja salaattia ja ehkä lohkoperunoita. Sunnuntai on vielä hieman avoin. Ehken ilmakuivattukinkku-herkkusienikermapasta patongin kera voisi olla vuorossa silloin ja tietty salaattia, johon vois laittaa vesimelonia. Keventää kivasti raskaan kastikkeen. Tässähän tuli nälkä.

Eilen alkoi Gossip Girlin uuden jaksot. Katsoin ekan kauden ja ajattelin, etten enää jaksa seurata tätä uutta. No niin vain kävi, että olin liimautuneena tv:n eteen sarjaa tapittaen. Välillä laitoin vain rairuohon kasvamaan. Toissa päivänä istutin Taffelta tuomisiksi saadut yrttitsydeemit. Paketissa oli kolme ruukkua, kolme pientä pussia multaa ja kolmen yrtin siemenet: persiljan, basilikan ja ruohosipulin. Että oli helppoa ja nopeeta! Juuri sopiva tyyli mulle. Ja kotiin kannettuna. Ihanaa! Kahden viikon päästä voi nähdä jo edistystä, ja viikko menee rairuohon itämiseen.

Näitä odotellessa..